keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Uusia arskoja, rusketuksen katoamista ja odottelua 15 päivää

Ootin tästä päivästä superlämmintä ja aurinkoista, mutta kuinkahan sitten kävikään. *kurkkaa ikkunasta* Noh, taivas on täynnä pilviä eikä aurinko pilkistä ei sitten mistään pilvenraosta ja tuuleekin aika kovaa. Kaipa sitä kesää joutuu vielä odottelemaan... Tässä kuitenkin kesäfiiliksen ylläpitämiseksi interrail-reissultani mukaani lähteneitä arskoja.


Kahdet näistä H&M:stä ja noi kukkakuvioiset kotoisin Berliinistä, kaupan nimeä en muista. Tästä kuvasta puuttuu vielä yhet H&M:n arskat. Vaatteitakin reissulta tuli ostettua, 3 hametta, 3 shortsit, 2 kengät, korviksia pari paria. käsikoru ja muutamia paitoja. Voin kyllä sanoa, että shoppailut tuntu kivasti siel rinkassa aina, kun piti nostaa rinkka uudelleen selkään. Vaarin sanojen mukaan mun rinkka paino 40 kiloa, kun se haki mut satamasta! Mut painoo sillä todellakin oli, tuskin ihan sitä 40:ntä kiloa, mutta reilusti yli 25 ainakin! Reissulta vaatteiden lisäks lähti mukaan myös pikkusen väriä ihon pintaan.


Rusketus on vaan asia joka tuo kesän. Ite omistan ihon, joka imee itteensä nopeesti ja helposti pigmenttiä. JOO TIEDÄN, että auringossa on vaaroja, mutta en aio viettää kesää sisätiloissa tai pitkien vaatteiden suojaamana. Tän rusketuksen saamiseksi olin vain viitenä päivänä rannalla 5,5 viikon interrail-reissun aikana, jonka lisäks tietenkin ulkona myös lähes joka päivä. Kohta pääsee onneks karkuun tätä Suomen koleaa kesää Kreetalle Gerani nimiseen pieneen kylään. Geranista on muutaman kilometrin matka Plataniakseen.

kuvat finnmatkat.fi

Näihin kuviin taitaa ollakin sopiva hetki lopettaa tää postaus. Nyt meen tekee itelleni jotain ruokaa ja lukee lehtiä. Heips :)

2 kommenttia:

  1. Ihania aurinkolaseja, erityisesti noi keskimmäiset on ihanan kesäiset. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli pakko ostaa noit arskoi, ku kadotin ne mun ainuut siel kajakkireissul! <: Tai siis ainoot jotka oli mukana reissul :)

      Poista