torstai 25. lokakuuta 2012

Kurkistus ruokakaappiini

Tällaiselta kaappini näyttävät tavallisesti, eli siis täysiltä! Kaapeistani löytyy AINA papuja, linssejä, siemeniä, riisikakkuja, kaurahiutaleita ja -leseitä, kuivattuja hedelmiä, soijarouhetta, -paloja ja -suikaleita, pähkinöitä, kasvimaitoja... Tällä hetkellä suurin osa ruuistani on luomua, mutta toki löytyy myös aivan tavallisiakin tuotteita. Pyrin aina valitsemaan mieluummin luomua tai reilua kauppaan kuin tavallista. Oon iloinen siitä, että aina on kaapissa aineksia lähes mihin vain ruokaan eikä tarvitse kiirehtiä kauppaan silloin, kun on nälkä. Kuvassa ei näy läheskään kaikkia tuotteita, koska kaapit ovat peräseinään asti täynnä ruokaa ja ruokia löytyy näiden lisäksi vielä kuivauskaapin yläpuolen kaapista, jota en saanut kuvattua, koska se on melko ylhäällä.

Mitä ruokia teidän kaapeistanne löytyy aina?

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi sun ruokakaapit näyttää ihan superterveelliselle ja herkulliselle!! Omasta ruokakaapista löytyy monia samoja tuotteita ja just yleensä pyrin ostamaan luomua jos ja kun vaan mahdollista. Hedelmiä on pakko olla aina!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Kasvissyöjänä noiden kaappien on aika helposti näytettävä terveellisiltä :) On mullakin tuolla jossain piilossa (takana) tummaa vegaanista luomusuklaata muutama levy ja luomukarkkejakin. Välillä on myös herkuteltava, ja onhan tumma suklaa samalla terveellistäkin! :)

   Poista
 2. Hyppäsin mukaan lukemaan blogiasi! Ruokakaappisi näyttää kyllä todella houkuttelevalta! Olet ilmeisesti vege? Olen itse myös kasvissyöjä, mutta vegeksi en ole ainakaan vielä ryhtynyt :) p.s. Blogisi on ihanan värikäs kuvien ansiosta! p.p.s. Kummallista ettei bloggerin profiilikuvani näy lukijalistassa, näkyy vain tuollainen ympyrän sisällä oleva viiva.. Hmmm :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vegaani oon joo, tai parhaani mukaan yritän olla. Villasukat multa kuitenkin löytyy :) Hassua, eipäs näykkään, mutta tässä kommentissa se kuitenkin näkyy! Ja hei, Tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista