torstai 4. lokakuuta 2012

Pidä huolta eläimistä

Tänään 4.10. vietetään eläinten päivää, jota seuraa eläinten viikko 10. päivään lokakuuta asti. Viikon aikana muistuttaisin hellimään ja halailemaan omia lemmikkejänne, ja miksei myös muiden lemmikkejä, jos omia ei ole! Itse autoin ja hellin pieniä kisunpentuja elokuussa ollessani Kreikassa, jossa hoidin 1,5vk:a emottomia kissanpentuja emonmaidonkorvikkeella ja ruoalla, ja pidin myös huolta siitä, että pikkuisilla oli aina raikasta vettä saatavilla. Näiden ihanien palleroiden hoitaminen sai itseni aina hyvälle tuulelle, kun näki, että pienet vahvistuivat päivä päivältä. Tässä kuvia pikkuisista! Eläinten viikolla myös tuotantoeläinten olot ovat näyttävästi esillä ja lisäilinkin muutaman mielenkiintoisen linkin kuvien alapuolelle.

http://www.taloussanomat.fi/paivittaistavarat/2012/10/04/tata-lihateollisuus-ei-halua-sinun-tietavan/201238334/12

Kevennykseksi vielä kuva isovanhempieni koirasta Jerrystä ja äitini koirasta Bonniesta :) 

4 kommenttia:

 1. Ihania pikkukisuja :) Itsekkin hoivasin kisuja kun oltiin Kreetalla, söpöjä olivat nekin, tosin hieman röyhkeitä kun tulivat huoneeseemme sisään ja meinasivat syödä meidän ruoat kissanruokien lisäksi :) Ihania ovat nuo koiratkin :)
  En vielä pystynyt lukemaan sun linkittämiä sivuja, koska lautaselta löytyi tänään possua. Katsotaan, jos joku päivä rohkaistun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että jollain tavalla sinua kuitenkin kiinnostaa linkit avata, se on hyvä alku! :)

   Poista