torstai 4. lokakuuta 2012

Luomua kaapissa

Ruokakaapistani löytyy uusia tuotteita, joita siellä ei ole ennen ollut. Tänää kotiin kotiutui luomu Beluga-linssejä, alkuviikosta luomu kaakaonibsejä ja viime viikolla goji-marjoja. Goji-marjojen mausta yllätyin, koska monet ovat sanoneet niiden olevan lähes pahoja, mutta omaan makuuni ovat kyllä hyviä, nam! Kaakaonibsejä en ole vielä maistanut kuin muutamia, maku hieman karvas, mutta silti kivan suklainen. Belunga-linssit pääsevät seuraavaksi testaukseen, mutta eivät kyllä vielä tänään. Linsseissä on se hyvä juttu, että niitä ei tarvitse ollenkaan liottaa, pitää ainostaan huuhdella hyvin ja keittää vain 20 minuuttia. Toisessa kuvassa on muutamia päiviä sitten tekemääni kauramaitoa, jossa on aivan ihanan paksu koostumus (ehkä kerman kaltainen) ja, jonka maustoin ripauksella merisuolaa ja luomu-vaniljatangolla. Suosittelen kokeilemaan!

PS. Uusi työpaikkani on niin unelma, että sitä on vaikea edes kertoa! Ihanaa, kun saa mennä hymy huulilla töihin ja lähteä myös iloisena :)

4 kommenttia:

 1. Mä olen jotenkin hämärän addiktoitunut noihin kaakaonibseihin :D. Ja gojimarjat on kyllä nannaa munkin mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan niitä illalla laittaa soijajogurtin joukkoon ja goji-marjoja myös ;)!

   Poista
 2. No hyvä jos gojimarjat olivat herkkuja :) Mä en vaan osaa kauheasti niiden mausta pitää. Minkä merkkisiä noi sun ostamat on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin ne Kampin One Thoudand Flavours-myymälästä, tai jos sitä myymäläks voi sanoa, kun se seisoo vaa keskellä Kampin kauppakeskusta :)

   Poista