lauantai 3. marraskuuta 2012

Muffinit sokerittomina ja rasvattomina

Voiko banaanista, porkkanasta, kananmunista, vehnäjauhoista ja -leseistä, leivinjauheesta, kardemummasta ja vanilja-aromista syntyä "muffineita"? Vastaus on, että kyllä. Näiden maku oli kuulemma mieto ja banaaninen. Ei makea, mutta kuulemma silti hyvä! Nämä sokerittomat leivokset syntyivät, koska mummini sanoi, että vaarini ei saisi miellään syödä mitään makeaa, sokerista, diabeteksen takia. Tälläkin kertaa tyydyin itse vain seuraamaan muiden herkuttelua, koska eivät nämä vegaanisia olleet. Isovanhemmillani ollessa on helppo tehdä aineksista, joita täällä jo on (ja eihän kaupatkaan olleet tänään auki). Näitä voisi kehitellä vaikka vielä lisää, jotta makeutta saisi mahdollisesti hieman lisättyä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti