maanantai 26. marraskuuta 2012

Pinaatinystävän pasta

=Kippari-Kalle-pasta. Pussillinen hienonnettua pinaattia soijakermakastikeessa tattaripastan kera. NJAM!

3 kommenttia:

  1. Tosi herkullisen näköstä. Tää on kyllä loistavaa kun sulta tulee näitä hyviä ruokapostauksia, varsinkin nyt kun meillä ollaan kuukausi ilman sitä lihaa ja maitotuotteita. Ja luultavasti jatketaan hyvin vähä lihaisella linjalla myös joulun jälkeenkin, mies on nimittäin kummallisesti innostunut näistä vihanneksista ja rehuista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisköhän mun alkaa laittaa reseptejä joistain ruoista? En oikeen tiiä haluuko ihmiset, kun niin vähän tulee mitään kommenttia :)

      Poista
    2. Mä ainaskin sanon että pitää!!

      Poista