keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Digikuvia paperilla

Mun on myönnettävä, että nämä ovat ensimmäiset tilaamani valokuvat digiaikana. Hassua, tiedän... Päätin kuitenkin tehdä asiaa muutoksen, koska halusin teettää ylioppilaskuvia sukulaisilleni muistoksi. Valitsin kuvien teettäjäksi Eirikuvan, koska siellä hinnat on mielestäni melko edulliset ja tuotteetkin voi noutaa lähimmästä Anttilasta. Ylioppilaskuvien lisäksi latailin kuvapalveluun kymmenittäin kuvia kymmenientuhansien kuvieni joukosta tietokoneeltani. Noh, siinähän mä aikani latailin niitä kunnes yhtäkkiä tuli ilmoitus, että "istunto on vanhentunut". Kuvat eivät tallentuneet siis yhtään mihinkään vaan jouduin aloittamaan kuvien keruun uudestaan ärsyyntyneenä. Kuvasaldoksi loppujen lopuksi tuli alle 60, koska pelkäsin koko ajan istunnon vanhentuvan toistamiseen. Kuvieni toimituspäivämääräksi arvioitiin 24. joulukuuta, mutta sainkin yllättyä erittäin iloisesti, kun kuvieni ilmoitettiin saapuneen eilen aamupäivällä valitsemaani Anttilaan. Kuvat tilasin myöhään perjantai-iltana ja eilen ne noudin, ei paha!

 

2 kommenttia:

  1. Itse teen aina niin, että keräilen kaikki paperikuviksi teetettävät kuvat koneeltani yhteen kansioon ja sitten vasta lataan ne lähetysohjelmaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olinkin osan kerännyt kansioon, mutta osan vaan poimin lukuisista kansioista. Musta tuntuu, että mun mielipide omia ottamia kuvia kohtaan muuttuu melko usein. Jonain päivänä tykkää jostain kuvasta ja toisena taas ei. Mutta seuraavalla kerralla aion kerätä kaikki kansioon juuri sinä päivänä, kun kuvia aion laittaa tilaukseen, jotta mielipiteeni pysyisi samana kuvista. :)

      Poista