tiistai 18. joulukuuta 2012

Grillattuja vihanneksia ja tofua riisin kera

Miksi omatekemän ruoan on oltava niin hyvää? Mun maha on taas niin täynnä etten tiedä miten sitä taas nukkuis tänä yönä! Pitäis osata syödä maltillisesti, tiedän tiedän... Mutku, jos ruoka on vaan niin sairaan hyvää niin eihän sen syömistä kannata lopettaa, eihän?
Uunissa grillivastuksen alla paistui paprikaa, jalopenoa, sipulia, ananasta ja tofukuutioita. Mausteina tällä kertaa vain soijakastiketta, eräänlaista tomaattikastiketta ja mustapippuria. Loppuvaiheessa lisäsin vielä lorauksen oliiviöljyä ja annoksen päälle viimeisetkin lehdet basilikasta. :) 

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hyvä niin, ehkä se lisäis muidenkin innostusta ruoanlaittoon! Ja taidan joutua myöntämään, että mullekkin tulee välillä nälkä kun katton omatekemien ruokien kuvia ;)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosittelen ainakin kokeilemaan kasvisruoan tekemistä! Monet sanoo, että jään paitsi kaikista todella hyvistä liharuoista, mutta oon täysin eri mieltä. Pysyn vegaanina vaikka mitä sanottais, koska en vaan siedä tuotantoeläinten kohtelua! Nää kasvisruoat on superherkullisia, joten en nää jääneeni paitsi yhtään mistään vaan voin joka päivä kehitellä aina vain makoisiampia vegeruokia! :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Maustaminenhan on juuri se tärkein ruoanlaitossa, teki sitten lihaa tai kasviksia :) Mikäli saat aikaiseks alkaa väsää jotain kasvisruokaa ni kuulisin kyl mieluusti että miten onnistu! :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista