lauantai 15. joulukuuta 2012

Suussa sulavaa suklaakakkua

Voi kumpa osaisin kertoa teille ohjeen tähän! Sen verran osaan sanoa, että tässä on puoli desiä ruokosokeria ja saman verran tummansinistä Keijua. Vatkasin ne vaahdoksi, jonka jälkeen lisäsin vaahtoon lorauksen kookosmaitoa ja soijajogurttia kaadoin myöskin purkista suoraan, joten määrästä ei tietoa. Luulisin sitä olleen noin puolisen desiä myöskin. Jauhot (noin 1dl), kaakaojauheen (pari rkl) ja leivinjauheen (alle 1tl) sekoitin keskenään ja lisäsin märkien ainesten joukkoon. Vadelmista tein kakulle kastikkeen, johon lisäsin marjojen lisäksi muutamia tippoja limestä puristamaani mehua ja todella pienen määrän ruokosokeria makeutta antamaan. Kylmensin kastikkeen parvekkeella. Paistoin suklaakakkuani uunissa 175 asteessa noin 25min. Sisus jäi ihana pehmeäksi ja suussa sulavaksi. Lämpöisen kakun päälle ripottelin tomusokeria ja lisäsin kohmeisia vadelmia ja limeviipaleen. Vadelmakastiketta kaadoin lautasen reunoille. Ahh, tätä herkkua olisi saanut olla enemmänkin. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti