lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kermainen sienikastike itsetehdyn pastan kera

Paistettuja herkkusieniä, sipulia ja valkosipulia kermaisessa mustapippurilla, kirvelillä ja suolalla maustetussa kastikkeessa. Pastataikina syntyi durumvenhäjauhoista, vedestä, lorauksesta öljyä ja ripauksesta suolaa. Koska en omista pastakonetta, niin taikinan ohennus tapahtui kaulimella leivinpaperin päällä. Pastasta tuli mielestäni tarpeeksi ohutta vaikka se ei kovin yksinkertaista tai nopeaa puuhaa ole. Tämä herkkuruoka päätyi isovanhempieni suihin ja he tyhjensivät lävikön ja paistinpannun kokonaan, joka lienee hyvä merkki! ;) 


2 kommenttia:

  1. siis etkö sä ite syöny tuota? kun aina kerrot kuinka teit jollekkin muille, esim tässäkin isovanhempasi söivät sen? et itse? miksi? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska rakastan ruoanlaittoa, niin välillä haluan ilahduttaa myös muitakin. Oman vilja-allergiani ja vegaaniuteni takia en tätä syönyt. Tässä oli ihan tavallista kermaa, ei vegaanista ja durumvehnäjauhoja, joita en pysty allergiani takia syömään. :)

      Poista