torstai 28. maaliskuuta 2013

Maistuisiko sinulle nämä herkut?

Blogini eilisen 1-vuotispäivän kunniaksi ajattelin ilahduttaa teitä pienellä arvonnalla. Voittaja saa palkinnoksi Green & Black's:n appelsiinisen suklaalevyn ja Nakd:n marjaisan raakapatukan. Tuotteet ovat verottaneet omaa rahapussiani, joten kyse ei ole maksetusta mainoksesta tai sponssatuista tuotteista. Arvontaan voivat osallistua kaikki blogini lukijat tai nyt lukijoiksi liittyvät. Säännöt ovat helpot. Osallistuaksesi herkkujen arvontaan toivoisin saavani sinulta vastapalvelukseksi kommenttia blogiini liittyen, ideoita, risuja, ruusuja, parannusehdotuksia, mitä vain. Arvonta on voimassa 14.4. asti, jonka jälkeen arvon palkinnon mahdollisimman pikaisesti. 

Onnea kaikille arvontaan! :)

11 kommenttia:

 1. Ehdottomasti maistuisi! :) Tykkään blogissasi vinkeistä terveelliseen ruokavalioon, reseptit on plussaa ja kaikki luomutuotteet kiinnostaa aina. :)

  VastaaPoista
 2. Blogissasi parasta antia ovat olennaisin, eli kuvat! Pysyttele samoilla linjoilla ja reseptejä vaan tuutin täydeltä, kiitän mä.

  VastaaPoista
 3. Kuvat ovat mahtavia! :) Kaipaisin enemmän Reseptejä ruoista mitä olet kokannut ja joita kuvaat tänne, olisi hirmu kiva itsekkin kokeilla :-) Olisi myös kiva nähdä enemmän kuvia elämästäsi :) ps. nam mitä herkkui ;)

  VastaaPoista
 4. Green & Black's suklaa on kyllä niin mahdottoman hyvää, että voisin elää sillä. Varsinkin almond ja butterscotch, aah <3 Mä tykkään sun blogista ihanien ruokakuvien vuoksi. Se on harvinaista, että blogia lukiessa ei edes huomaa lukevansa vegaanin blogia, vaan pystyy lihansyöjänäkin aidosti nauttimaan näkemästään :D Arvostan siis sitä ettet pipertele mitään väkisin väännettyjä lihankorvikkeita, vaan valmistat simppelisti ruokaa tuoreista raaka-aineista :) Ei siis mitään parannettavaa, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 5. Samaa kaipailen kuin lopezkin tuossa ylempänä eli välillä olisi kiva, jos laittaisit kokkailemiesi ruokien reseptejä, siis sellaisia, mistä löytyisi tarkat ruoka-ainemäärät. :) Muuten ei parannettavaa! :)

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Maistuisi kyllä! Samaa kuin ylhäällä sanon minäkin, eli ohjeet ihanan näköisiin annoksiisi ois hieno plussa. Ja onhan noita jo tullutkin mutta komppaillaan nyt sitten muita:) Tykkään, kun sulla on hyvät ja isot kuvat eikä mitään minejä, joista ei saa mitään selvää :D

  VastaaPoista
 8. Tykkään sun blogistas ihan tällaisena! <3 Päivän asu-postauksia lisää! ^^

  VastaaPoista
 9. Tykkään sun blogista hurjasti! Se on jotenkin ihanan raikas kaikkine kuvineen. :)Ainut miinus siitä, että sun ruokakuvista tulee nälkä. ;)

  VastaaPoista
 10. Heippa! mukana ollaan arvonnassa. Kommenttina sen verran että reseptejä kiitos, kuvat jo vievät kielen meneessään :)

  VastaaPoista
 11. Moi. :) arvontaan jee.
  Tykkään paljon blogistasi, kuvat, reseptit kaikki. En äkkiseltään keksi risuja, ruusuja vain ;)

  VastaaPoista