maanantai 1. huhtikuuta 2013

Ainutlaatuinen ja seurallinen pääsiäisviikonloppu

Lauantaina illasta suuntasin keskustaan siskoni kanssa syömään. Ruokapaikaksemme valikoitui kiinalainen Long Wall-ravintola Annankadulla, koska sieltä myös minä sain valittua oman annokseni. Massut täysinä lähdettiin suuntaamaan seuraavaa etappiamme. Meidän ilta ei siis suinkaan päättynyt ruokailuun vaan tiedossa oli vielä jotain ainutlaatuista. Mutkien kautta tiemme vei Nosturiin, jossa Don Johnson Big Band veti niin sanotun "silent gig"-keikan ensimmäisenä koko Suomessa. Kyseessä oli "äänetön" keikka, joka kuunneltiin kuulokkeiden kautta. Letkeää oli! Yhden aikaan yöllä lähdimme siskoni luo väsyneinä, mutta tyytyväisinä päivään.


Sunnuntaina herättiin kauniiseen auringonpaisteeseen. Päivällä käytiin siskon ja sen lapsen Samun kanssa laskemassa pikkuista mäkeä. Jossain vaiheessa tuli hirvee hinku hakea lumilauta sisältä ja kokeilla laskemista monen vuoden jälkeen. Hyvinhän se kai sujui. Ja erittäin hyvin Samulta vaikka ikää on vasta vajaa kolme vuotta ja ensimmäistä kertaa kokeili! Iltapäivästä suunnattiin vielä bussilla Filkkariin vuokraamaan muutama leffa ja ostettiin myös herkkuja, nams. Ilta sujuikin herkuttelun ja leffojen parissa. Kohta 18-elokuva oli muuten hyvä, ja varsinkin se tapa, jolla se oli tehty. Mä tykkäsin. :)


Tänään meidän päiväämme kuului muovailuvahasta muovailua ja ulkoilua. Samppa sai testailla ekaa kertaa potkupyöräänsä sitten viime vuoden ja ajella naapurin polkutraktorilla. Iltapäivällä käytiin palauttamassa leffat siskon kanssa (jonka blogiin pääset TÄSTÄ) ja mä otin suunnakseni kodin. Ennen kotiintuloa kävin pikaisesti Kampissa ruokaostoksilla. Reilu pari tuntia sitten tulin kotiin. Olipa mukavat pari päivää pitkään aikaan! :)

Nyt jatkan rentoutumista. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti