perjantai 8. maaliskuuta 2013

Smile when you're happy

Kertooko hymy kaiken? Onko hymyilevä ihminen oikeasti aina iloinen? 
Muistan, kun ala-asteella välitodistukseeni kirjoitettiin, että turhanpäiväistä kikattelua on vähennettävä. Lukuvuoden loputtua todistuksessa luki, että kikattelu ei ollut vähentynyt. Olin lähes aina aidosti iloinen ja rakastin nauraa. Elämä oli ihanaa, harrastin rakastamaani lajia ja mulla oli paljon kavereita. Lapsena tunteet oli helppo näyttää eikä niiden piilotteluun ollut mitään syytä. Kun oltiin iloisia, hymyiltiin ja masentuneina näytettiin surunaamaa. 

Kuitenkin hymyn taakse voi kätkeytyä paljon asioita. Hymyilevätkö ihmiset joskus vain siksi, että saisivat viestittyä asioiden olevan hyvin vaikka niin ei todellisuudessa olisi?

Olenko minä iloinen, vaikka hymyilen?
 

20 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Esimerkiksi tossa kuvassa hymyilen, vaikka olin oikeasti surullinen. Tietenkin myös iloinen, koska sain olla ihanassa hotellissa pari yötä yksin ja vaan olla, rentoutua.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Mut eiks se oo vähän itsensä kiusaamista, jos ja kun yrittää näyttää iloiselta vain miellyttääkseen muita? Oikeessa oot ton toisen hymyilyn vaikutuksesta. Mun ainakin on vaikea olla hymyilemättä, jos näkee jonkun toisen aidosti hymyilevän minulle. :) Pienet asiat on joskus vaan niin suuria ja hyvä niin.

   Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  5. Niin on ja siks yritinkin kirjoittaa tän postauksen. Oliko tässä sitten mitään järkeä tai ei, niin tästä blogista on kuitenkin tullu paikka, jonne kirjoittaminen tuntuu luontevalta.

   Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  7. Näin juuri. Mun pienessä päässä liikkuu välillä vähän liian suuria ajatuksia. :)

   Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  9. Joskus mietin kyllä asioita liikaa. Haluun saada vastauksia mietityttäviin asioihin ja, jos en saa niin masennun ja ahdistun. Nyt on kuitenkin kevät ja kesä tulossa, ni nyt mun on vaan oltava ilonen ja jättää ne jotkut mietityttävät asiat taakseni. :)

   Poista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  11. Mä ootan kun kuuta nousevaa kesää, että pääsen taas reissuun. Jos sitä tänä vuonna toteuttaisi sen viidennen interrailin, kun mulla noita Euroopan maita on vielä muutamia käymättä. :)

   Poista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  13. Haha! Noh onhan noita nyt vielä aika lista, Hollanti, Romania, Montenegro, Kosovo, Albania, Ukraina, Valko-Venäjä ja Venäjä, Andorra, Kypros, San Marino, Turkki, Vatikaani, Armenia, Azerbaidzan, Georgia, Kazakstan, Moldova, Belgia, Irlanti, Luxemburg, Liechtenstein ja Islanti. Alko tuntuu siltä, että en olis käyny missään, kun toi lista tuntuu ihan loputtoman pitkältä. Täytyy siis alkaa matkustaa vaan entistä enemmän! :)

   Poista
  14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  16. Jos tietäisit mitä kaikkee noiden reissujen aikana oon kokenut, niin oisit varmasti enemmänkin kade ;)

   Poista
  17. Tää mun blogi alkaa muistuttaa kohta enemmän meiän vuoropuhelua ku tätä blogia itseään! Joten ennenku tää täyttyy näistä kommenteista, ni kömmin tonne sänkyyn ja painan pään tyynyyn. Unia! :)

   Poista
  18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista