tiistai 9. huhtikuuta 2013

Asioilla on tapana kääntyä parhain päin

Lähes kahden kuukauden työttömyys saattaa olla pian ohi, koska tämä tyttö suuntaa huomenna ja maanantaina työhaastatteluun. Kyseessä on taas kerran unelmatyöpaikka, itseasiassa sama ketju missä viimeksikin olin, mutta eri toimipisteet. En osaa edes sanoin kuvailla kuinka innoissani tästä olen. En tietenkään nuolaise ennen kuin tipahtaa, mutta itseluottamusta puhkuen aion näyttää motivoituneisuuteni kyseistä työtehtävää kohtaan. Saa toivottaa onnea, koska sitä todellakin tarvitsen! :)6 kommenttia:

 1. Täällä peukut pystyssä et saat paikan! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin pidän peukkuja, että saat sen paikan! :) Itse olen ollut viime syyskuun puolesta välistä asti työttömänä! Täällä on niin vähän sellaisia töitä tarjolla, joita omalla osaamisellani voisin tehdä ja muutenkin töitä on todella vähän! Irtisanomisia, lomautuksia ja yritysten muita karsimisia on paljon! :/ Mutta eipä hätää, suunnitelmissa olisi nyt oppisopimuskoulutus. ;) Saa nähdä miten sen kanssa käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tosin täällä ollaan jo selviydytty haastiksesta. Pienet, tai erittäin pienet 1/40 mahdollisuudet päästä.. Noh, empä tästä lannistu.

   Tsemppia oppisopimuksen kanssa! :)

   Poista
 3. Kaunis kuva, ja jotenkin niin kesäisen olonen. (: Hyviä jatkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä ihanaa, kun on saanut pitää aurinkolaseja jo useana päivänä. Niistä tulee heti niin kesänen olo! :)

   Poista