torstai 11. huhtikuuta 2013

Poikkeus "sääntöön": päivän asu!

Olen raottanut teille hyvin vähän pukeutumistani, koska käsittelen suurimmaksi osaksi vain rakastamaani harrastusta, ruoanlaittoa. Blogini nimen perusteella te lukijat oletettavasti odotatte minun postaavan juuri tuosta ruoasta ja niin aion myös jatkossa tehdä. Joskus on kuitenkin mukava postata jotain muutakin, jonka takia saatte tällä kertaa tyytyä asukuvaan. Ostin muutamia päiviä sitten Cubukselta kuvassa näkyvän peplum paidan ja jakun. Ihania sanon minä! Viime vaateostoksista on jo aikaa useita kuukausia, joten ei täydy potea kovin huonoa omatuntoa "tuhlaamisesta".

              Tänään tulee muulen MasterChefin finaali, jota odotan aivan innolla! Löytyykö täältä muita kyseisen ohjelman seuraajia? :)

8 kommenttia:

 1. Kivan näköinen asu, minäkin hankin vähän aikaa sitten jakun ja odotan innolla lämpimämpiä säitä jotta voin vetästä sen ylleni. Mua ei haittais yhtään vaikka blogissasi olisi useamminkin pukeutumiseen liittyviä juttuja :)

  Seuraan myös MasterChefiä, tosin en edes tiedä ketä finaalissa on, kun boksilla on muutama edellinen jakso vielä katsomatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla noita jakkuja jonkun verran on kerääntynyt, mutta olen vain melko huono niihin pukeutumaan. Vietän liian paljon aikaa yksin eikä kotona sitä tule oltua kun kollareissa ja rennoissa paidoissa. Voisin aina silloin tällöin kuitenkin laitella kuvia pukeutumista. :)

   Kannattaa varmaan katsoa ne aiemmat jaksot! ;)

   Poista
 2. Kiva asu! Meillekin tänne tuppulaan avautui tänään Cubus, jee! :)
  Ja hei, mulla olis blogissa sulle tunnustus:
  http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2013/04/kiva-tunnustus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ite käyn melko harvoin Cubuksessa, mutta nyt sai kyllä yllättyä positiivisesti :)

   Poista
 3. Ihanat vaatteet! ja ps. sul on kyl täydellinen kroppa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tän kropan eteen vois kyl tehä jotain, et sais kesäks vähän lihaksia. Saa nähä ;)

   Poista
 4. Ihana tuo jakku! en olekaan pitkään aikaan cubuksessa käynyt joten olisikohan jo korkea aika.. ;)

  VastaaPoista