maanantai 22. huhtikuuta 2013

Reissuruokaa ja luovaa ruoanlaittoa

Sain Pata sydän Kattila -blogista haasteen, jossa tulisi kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään. Päätin ottaa haasteen vastaan ja tässä ne kahdeksan asiaa sitten tulevat. Toivottavasti saatte tietää minusta jotain lisää!

1. Reilireissuillani ruokani on aina ollut erittäin yksinkertaista ja ravintoloihin en eksy kuin poikkeustapauksessa. Saatan syödä päivässä kasoittain porkkanoita, omppuja, aprikooseja ja kurkkua.  


2. Suurin osa astioistani on ostettu erittäin edullisest Ikeasta, Tiger-Storesta tai Anttilasta. Vaikka kattaus on mielestäni osa ruokailunautintoa, halvemmillakin astioilla voi saada kivannäköisen lopputuloksen. 


3. En ole koskaan käynyt mitään kokkikursseja tai muitakaan ruoanlaittoon liittyviä koulutuksia. 

4. Lempipäiväni viikosta television katselun kannalta on ehdottomasti lauantai, koska telkkari täyttyy ruokaohjelmista. Ainut huono puoli siinä on se, että jossain vaiheessa saattaa havahtua siihen, että ruutua on tullut katseltua muutama tuntikin!

5. Jos määrittelisin itseni jonkinlaiseksi "kokiksi", olisin ehdottomasti luova ja kekseliäs. Tykkään kokeilla uusia raaka-aineita ja mitä erikoisempia makuyhdistemiä. 


6. Lempipähkinäni on para- tai pistaasipähkinä. Ja naturellina tietenkin, ilman paahtamista tai suolaa.

7. Olen syönyt kasvisravintolassa ainostaan yhden kerran elämässäni. Ravintolana toimi Prahassa sijaitseva Maitrea, josta ruokaa sai sekä vegaanisena että gluteenittomana. Suosittelen! 


8. Kikherneet ovat suurta herkkuani niin jälkiruoissa kuin pääruoissakin. 3 kommenttia:

 1. Koska arvot sen arvonnan voittajan/voittajat ?: )

  VastaaPoista
 2. Huomenna, mutta postitus tapahtuu vasta loppuviikolla, koska olen isovanhemmillani. :)

  VastaaPoista
 3. kiva postaus! ja parapähkinät on kans mun suosikkeja, nam.

  http://saltsugarandstyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista