sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Synttäribileet! :)

Tädin mussukka, siskon lapsi, täytti 16.4. kolme vuotta. Synttäreitä juhlittiin eilen lauantaina parinkymmenen vieraan voimin. Juhlapäivä sujui mukavasti ja aurinko paistoi ihanan keväisesti aamusta iltaan. Itse tulin siskolleni jo torstaina, koska valmistelua oli paljon. Kaikki tarjottavat karjalanpiirakoita, munavoita, keksejä, karkkeja, poppareita ja sipsejä lukuunottamatta tehtiin itse. Täytekakku oli vihreällä marsipaanilla päällystetty Angry Birds-kakku ja voileipäkakku sai sisälleen lämmin- ja kylmäsavulohta. Tarjolla oli myös suklaawhoopiesseja mansikkarahkalla, rocky roadseja ja pikkupizzoja kinkulla, paprikalla ja juustolla.

Itselläni oli aluksi kauhea stressi kakun suhteen, koska EN KOSKAAN aikaisemmin ollut tehnyt marsipaanilla tai millään muullakaan massalla päällystettyä kakkua. Sisko tämän kakun valitsi Pirkka-lehdestä ja minähän sen suostuin toteuttamaan. Noh, loppujen lopuksi sain kuitenkin yllättyä omista "taidoistani". Kakku onnistui hienosti ja jopa ihmiset tajusivat sen olevan joku Angry Birds-hahmoista. Mahtava tunne. :)

Illalla synttäreiden loputtua suunnattiin vielä siskon kanssa Itäkeskukseen viettämään iltaa muutamaksi tunniksi ja Samu-synttärisankari jäi kotiin isukkinsa ja vaarinsa kanssa. Tultiin kotiin puolenyön aikoihin ja nukkumaan mentiin pitkän päivän jälkeen kahden aikoihin yöllä.


Tänään päivämme alkoi polkutraktorin kokoamisella. Aikaa kului lähes kaksi tuntia. Osia tuntui olevan lopputtomasti, mutta kärsivällisyys palkittiin. Tädin mussu pääsi heti tänään ajelemaan uudenkarhealla polkutraktorillaan reilun tunnin verran kauniissa kevätsäässä. Meidän päiväämme on kuulunut myös herkuttelua ja blogiemme päivitystä rauhallisissa merkeissä. Itse jään tänne siskolle vielä yhdeksi yöksi ja huomenna sitten suuntaan joko isovanhemmilleni tai kotiin. Saa nähdä. Alkuviikosta pitäisi tulla ilmoitus eräästä työpaikasta! Sitä odottaen.

 Erittäin hyvää ja keväistä alkavaa viikkoa teille kaikille! :)2 kommenttia:

  1. tosi hieno kakku! ei yhtään huomaa, että olisit ekka kertaa tehny marsipaanikakun :)

    http://saltsugarandstyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista