tiistai 21. toukokuuta 2013

Rinkka selkään ja eikun menoks!

Mun on nyt fiilisteltävä pikkusen! Suuntaan nimittäin mahdollisesti jo ensi viikolla elämäni viidennelle interrail-reissulleni. Tiedossa on varmasti taas uskomaton kirjo upeita kokemuksia, muistoja, maisemia ja ihmisiä - valokuvia unohtamatta. Mä oon niin täpinöissäni vaikka moni varmasti ihmettelee mikä reilauksessa niin viehättää ja varsinkin, kun se on koettu jo neljä kertaa. Mutta antakaas, kun minä vastaan siihen! Se on se vapaus, suunnittelemattomuus, rentous, maisemat isolla ÄMMÄLLÄ... Ja ennen kaikkea se, että sitä ei koskaan tiedä mihin raiteet vie tai mitä kaikkea voikaan mahtua kuukauteen. En saa edes ajatuksia koottua fiksuiksi lauseiksi kertoakseni teille reilaamisen mahtavuudesta - se on teidän koettava jokaisen itse!

Tässä teille kuvia reileiltäni vuosilta '10, '11 & '12!
Joko sinä olet tehnyt ensimmäisen reilireissusi? Vai uupuuko tämä kokemus vielä, miksi?

11 kommenttia:

 1. Voi kun mä oon niiiin kade. Lähtisin niin mielelläni kans. ♥♥ Niiiin ihania kuvia kyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmh, ihanaa päästä kyllä reissuun! :)

   Poista
 2. Oi vitsit miten kivalta kuulostaa sun reissu suunnitelmat! Ite on kyllä tullu reissattua paljon mut reili on vielä kokematta.:) toivottavasti joskus pääsee senkin kokemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti joskus lähteä reilaamaan! Itse olen kerran ollut pakettimatkalla (viime kesänä kaksi viikkoa Kreikassa) ja voin kyllä sanoa, että reilaaminen voitti tuon reissun aivan 100-0! On vaikea pysyä paikoillaan, kun rakastaa nähdä uusia maisemia ja tutustua paikkoihin, joissa turisteja on mahdollisimman vähän. :)

   Poista
 3. Upeeta! Olen niin kateellinen! Itselläni olisi aikaa ja ehkä rahaakin, mutta poikaystävällä tulee olemaan tiukkaa molempien suhteen koko kesän ajan, joten tänä vuonna jää sitten väliin kaikenlaiset kesäreissut! Reissuseuraa ei nimittäin löydy muualtakaan, koska kaikilla kavereilla on työt ja muut kiireet. Yksinään en uskalla lähteä ainakaan ulkomaille eikä poikaystävä sen puoleen päästäisikään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeeta todellakin! Vielä kun osaisi päättää minne sitä lentäisi ekana ja missä viettäisi ensimmäisen viikon.. Liikaa vaihtoehtoja ja liikaa seikkailumieltä! :D

   Joskus oon ilonen siitä, että en omista poikaystävää. Saa tulla ja mennä juuri niin kun haluaa. Reissuseuraks riittää itselleni vallan mainiosti rinkka, teltta, makuupussi ja kamera = parhaimmat ystäväni<3!

   Poista
  2. Sulla on sitten pakko olla todella hyvä englanninkielitaito. ;) Itse olen aika arka käyttämään englantia ja vasta viimeisen kahden reissun aikana olen saanut rohkeutta puhua enemmän! Sanavarasto on aika huono, mutta kyllähän se karttuisi kun vaan uskaltaisi jutella ihmisille! :D

   Poista
  3. Onhan tää melko hyvä kaikkien noiden reissujen jälkeen! :)

   Poista
 4. Tekemättä ja kokematta! Olisi pitänyt tehdä juniorina, nyt olen liian kranttu mm. hotellien suhteen. ;) Mutta upeaa reissua sinulle!! Postauksia odottaen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla tosiaan näin, että nuorena sitä on melko huoleton ja sopeutuu helpommin lähes mihin vain! Itse tosin luulet, että jaksan käydä reilaamassa vaikka lopun elämäni aina kesäisin, niin ihastunut tähän matkustustapaan olen. Kyllästymisen merkkejä ei todellakaan ole näkyvissä! :)

   Poista