tiistai 24. syyskuuta 2013

Herkkuruokaa hetkessä

Ruoan valmistuessa kerkesin väsäämään myös helpon ja nopean tuunauksen keittiööni. Bionaden limonaadipullo pääsi koristamaan tiskipöytääni pesuainepullona. Aika hauska! Etiketin pysyvyysajasta en mene sanomaan mitään, mutta onhan tuo varmasti ilman etikettiäkin kauniimpi kuin tavallinen muovinen pullo.

Currylla, nestesavulla ja chilillä maustettua paahdettua kukkakaalia ja kurpitsaa tuoreella timjamilla.

5 kommenttia:

 1. olipas hieno idea laittaa tiskiaine limsapulloon! Noin tiskiainetta ei tarvitse piilottaa kaappiin :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia reseptejä sinulla ja kuvat sitten... Ihan omaa luokkaansa. Olet tosi taitava valokuvaaja. Saako udella millä kameralla & objektiivilla kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan toki saat udella! Multa löytyy Canonin 3,5 vuotta vanha 1000D, joka kyllä parhaat päivänsä on jo nähnyt aikaa sitten. Ruokia kuvaan useimmiten Canonin EF 50mm f/1.8 II objektiivilla. Uuden kameran osto on tässä koko ajan harkinnassa. :)

   Poista
  2. Ok - meiltäkin löytyy Canonilta 1100D ja 50D - objektivejakin jokunen mutta en kyllä saa niillä niin hyviä kuvia aikaseen kuin sinä :)
   Käsitteletkö värejä jotenkin? Minä käytän joskus Picasan perusohjelmaa mutta kiinnostaisi kyllä hankkia Photoshopin perusohjelma.
   Nyt käytän pääasiassa Olympuksen kameraa. Se on näppärän pienikokoinen ja helppokäyttöinen kamera.

   Poista
  3. Olen tosta kamerasta suoraan säätänyt saturaation (värikylläisyyden) täysille ja kontrastin kanssa kaksi pykälää korkeammaksi nollaan verrattuna. "Muokkaaminen" tapahtuu siis "itsestään" kamerassa olevilla asetuksilla. Koneella en muokkaa muuta kuin koon pienemmäksi. :)

   Ja itse kyllä sanoisin sinun kuviesi olevan paljon parempia kuin omani! Omiin kuviin kun kyllästyy..

   Poista