lauantai 26. lokakuuta 2013

Luxusaamiainen kynttilän loimutessa

Sateen ropina, lämmin viltti ja kynttilän loiste harmaudessa - se on se tunnelma, joka teki aamustani erityisen. Aamiaisekseni nautin Pirkan luomu appelsiineista itse puristettua mehua, polentakupin luomusoijajogurtilla ja itse kerätyillä vadelmilla ja mustikoilla täytettynä, paahdettua täysjyväkauraa ja pistaasipähkinän sydämiä. Kuvat kertokoon enemmän kuin tuhat sanaa tuosta kauniista tunnelmasta ja kiireettömyydestä.


3 kommenttia:

  1. Ihanaa! Tunnelma kuin ruokakin näyttävät mainiolta! Miten tuo polentakuppi tehdään, ihanko käsissä muokaten? Paistetaanko sitä kuppia vielä polentan keittämisen lisäksi? Rentouttavaa lauantaita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keittelin ihan tavallisesti polentan ripauksella suolaa ja painelin sen lusikkaa käyttäen muovikelmulla vuoratun pikkuisen kulhon pohjalle ja reunoille. Jäähdytin viileässä hetkosen. :) Samoin sinulle!

      Poista
    2. Kiitos ohjeesta! Tämä on kiva idea vähän spessumpaan aamupalaan :-)

      Poista