lauantai 21. joulukuuta 2013

Raakasuklaa, joka lumoaa maullaan ♡

CocoVi otti muhun yhteyttä reilu kolmisen viikkoa sitten ja kysyi haluaisinko heiltä vapaavalintaisen tuotepaketin reseptieni kehittelyyn. Ei tarvinnut montaa hetkeä miettiä vastausta ja alta aika yksikön lähetinkin heillä listan tuotteista, joita en ollut vielä koskaan testannut. Suurimpana toiveena mielessäni oli raakasuklaa, tuo herkku, joka saa veden kielelle pelkästä ajatuksesta ja kruunaa terveellisyydellään makunautinnon. CocoVi osasi lukea ajatukseni täydellisesti ja pakkasi lähetykseeni monien muiden tuotteiden lisäksi raakasuklaan valmistuspaketin.

Paketti sisältää kaiken mitä tarvitset raakasuklaan valmistamiseen aina kaakaovoista, jauheista, goji-marjoista, maukeutuksesta ja kookosöljystä muotteihin asti ja pakkauksen kyljestä löytyy kuvin ja sanoin höystetty helposti ymmärrettävä ohje. Sinun ei tarvitse olla himoruoanlaittaja osataksesi homman, niin helppoa se on (tai niin hepoksi CocoVi on sen meille tehnyt kehitellessään tämän tuotteen)! :)

Tässä siis elämäni ensimmäiset itse valmistamani raakasuklaalevyt, joista toisen maustoin keräämilläni ja kuivaamillani puolukoilla ja toisen Reilun Kaupan vihreällä irtoteellä, josta teelehtien lisäksi löytyy ruusun ja liljan terälehtiä, ananasta, appelsiinia ja ruusukvitteniaromia. Kumpikin maistuivat taivaallisilta, suorastaan aivan liian hyviltä. Puolukan mieto kirpeys toi suklaaseen uuden vivahteen ja teelehtien aromikkuus ja hedelmäpalojen makeus tekivät suklaasta teen rakastan uuden luottoystävän kylmiin ja pimeisiin talvi-iltoihin.


PS. Näiden kahden levyn valmistamiseen kului vain 1/4 pakettia, joten raakasuklaaherkutteluni eivät ole vielä ohi. Onneksi. 

8 kommenttia:

 1. nam näyttää hyvältä! hyvä idea laittaa teetä tohon suklaaseen :)

  VastaaPoista
 2. Vau, mielettömän hienoja levyjä! Noi ruusun ja liljan terälehdet näyttää upeilta.

  VastaaPoista
 3. Kokeilin itse samaa pakettia, miten hitossa sä sait siitä noin isoja levyjä ja käyttämällä vaan neljäsosan paketista?! :D mulla kului ihan koko paketti niihin mukana tulleisiin muotteihin ja siinä se..

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Nuo sinun suklaat näyttää herkullisilta. Minullakin on kaapissa odottamassa raakasuklaan tekoon tarvittavat aineet, tarkoitus olisi lähiaikoina kokeilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikä ne pelkästään näytä, ne myös maistuvat. :)

   Mullakin noita aineksia raakasuklaaseen vielä löytyy, joten itsekin aion lähiaikoina tehdä uuden satsin tuota herkkua. :)

   Poista