lauantai 14. joulukuuta 2013

Teen rakastajan teekokoelma ♡

Eräs lukijani ehdotti minulle, että voisin esitellä teeni, joten tässä ne tulevat. Multa löytyy merkkejä todella monia, muun muassa Clipperiä, Pukkaa, English Tea Shopia, YogiTeaa, Chata, Higher Livingiä, Pirkkaa, Forsmania, SimonLeveltiä... On luomua, Reilua Kauppaa ja ei-luomua. On irto- ja pussiteetä. On teetä ja yrttiteetä. Näillähän on siis ero! Teessä on teelehtiä, mutta yrttiteet valmistetaan vain yrteistä, kuten nimikin sanoo. Joka päivälle eri tee - tai ainakin melkein ;)! Kuvista puuttuu ainakin kolme töissä olevaa Higher Livingin luomuyrttiteepakettia ja kymmenisen jotain muuta pakettia. Niin, ja pian täydennän varastoani ihanilla Numin teillä, joista ehdoton suosikkini on Golden Chai.
Niin hyvää, että voisin juoda sitä vaikka aina! Kokoelmani olen haalinut Ruohonjuuresta, Punnitse&Säästä:stä, Tallinnasta ja aivan tavallisista ruokakaupoista. Pssst. erityiskiitos Kampin K-Supermarketille, jossa on todella hyvä valikoima teitä ja monia muitakin luomutuotteita!

Tämänhetkisiä suosikkejani ovat Higher Livingin ihanan piparminttuinen ja lakritsinen Purity-tee, Forsmanin vihreä joulutee, jossa makua tuo kaneli-omenaöljy ja seljan kukat ja Clipperin raikas inkivääri-omenatee. Noita makuja saattaa kulua useitakin kupillisia päivässä - pitäähän niitä varastoja kuluttaakkin ;).

Oletko sinä teenjuoja? Suositko enemmän yrttiteitä vai niitä "perinteisiä" teitä? 


8 kommenttia:

  1. Oi, oi, oi! Aivan ihana teekokoelma sinulla! Itsekin rakastan teetä. En voisi kuvitelakaan aamua ilman teekuppiani.
    Itse tykkään oikeastaan kaikenlaisista teistä. En ole ainakaan vielä löytänyt yhtään teetä, mistä en tykkäisi!
    Nyt tehokulutuksessa on mate-tee. Ainakin sen täytyisi piristää... Ja myös teekannen piparminttutee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on mun aarteita! Varmaan ainut asia jota "keräilen". Rakastan uusien makujen ja merkkien testausta ihan ylikaiken! Aiaiiii... <3

      Apua, mä en ookkaa juonut matea sitten P&S:ssä työskentelyni jälkeen, eli lähes vuoteen! Pitääkin sitä käydä kotiuttamassa pian. :)

      Poista
  2. How beautiful! I love the tea canisters and different colours and flavours. Hello from Montreal, Canada.

    VastaaPoista
  3. Oioioi sulla on ihan täydellinen teekokoelma!♥ Mä oon kans kunnon teehirmu, ja varsinkin noita Cha-merkkisiä tulee aina raahattua Tallinasta. Niin hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ainakin melkein täydellinen ;) Mulla on mielessä monia merkkejä, joita haluisin päästä maistelemaan, mutta ehkä koitan toistaiseksi kuluttaa noita, tai saa nähdä. Hehe. :)

      Poista
  4. Kiitos :)

    English Tea Shopin teetä olis tehnyt mieli ostaa sokkarilta. En jäänyt valkkaamaan hirmuiseen kemikaalio-osaston lemuun, joka tunki nenään.

    VastaaPoista
  5. Noi Clipperin pakkaukset on niin ihania, että niitä voi ostaa ihan sisustuksenkin vuoksi :D Oma suosikkini on joku minttusuklaatee, jonka merkkiä en edes muista, mutta ostin sen Sellosta Rusetista (vai mikä se sisustuskauppa on, jossa myydään hiukan herkkuja myös). Se oikeasti hillitsee hiukan suklaanhimoa ja tuoksuu ihanalta!

    VastaaPoista