keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Green veggies salad - 'cos we all need green!

Kaipaatko lautasellesi jotain vihreää? Loihdi ihana ja mieltä piristävä vihreä salaatti erilaisista salaateista (rucola, viininsuolaheinä, jääsalaatti, basilika, friseesalaatti...), kurkkukuutioista, al denteiksi höyrytetyistä parsakaaleista, kiivipaloista ja uunissa paahdetuista pisaratomaateista. Tarjoile salaatti esimerkiksi currylla maustettujen porkkana-korinteripihvien kanssa. Päälle voi paahtaa vaikka pistaasinsydämiä, jos tuntuu siltä, että tarvitsee vielä lisää vihreää ;). 



5 kommenttia:

  1. Ooo, nam!
    Mitä muuten laitoit noihin pihveihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä on yksi porkkana (hieman reilu 100g), ehkä ruokalisukallinen sipulia, muutama "oksa" korianteria, hieman reilu 0,5dl vettä, teelusikallinen psylliumia ja ruokalusikallisen verran soijajauhoja proteiinia tuomaan. Mausteina noissa oli kurkumaa, korianteria, jeeraa, chiliä, kanelia, inkivääriä ja suolaa. Sekoitin vain kaikki yhteen ja annoin seistä kymmenisen minuuttia. Muotoilin leivinpaperin päälle ja paistoin uunissa 225 asteessa molemmin puolin kunnes ne oli kivan ruskettuneita ja sopivan kiinteitä. :)

      Ainiin, tuosta määrästä tuli kuusi pikkuista pihviä.

      Poista
    2. Nam, nam! :)
      Onkohan tuota psylliumia pakko laittaa/millä sen voisi korvata? Itse en ole koskaan käyttänyt sitä, enkä tule varmaan ostamaankaan.

      Poista
    3. Voit korvata sen esimerkiksi maissitärkkelyksellä tai perunajauhoilla. Itse käytän psyllumia usein senkin takia, koska se sisältää 85% kuitua! :)

      Poista