torstai 16. tammikuuta 2014

Makean tulinen curry kukkakaaliriisillä

Ahh, vihdoinkin sain jotain masun täytettä ja kello on jo 22:44! No, koskaan ei ole liian myöhä syödä hyvää ruokaa. Valmistin tänään, juuri äsken, makean tulista currya, johon mukaan pääsi fenkolia, myskikurpitsaa, tuoretta inkivääriä, kirsikkatomaatteja, aprikoosia ja kikherneitä. Maustoin curryn kuivatulla chilillä (kokonainen pikkuchili) ja kaupan valmiilla currylla (Rainbow luomu curry, se ihana peltinen pikkupurkki), joka sisältää vain mausteita, ei siis mitään turhia tärkkelyksiä tai sokereita niin kuin monet muut valmiit mausteseokset. Ruoan päälle lisäsin vielä tuoretta korianteria. Nautin tämän kaiken alta aikayksikön, yummy! Nyt voi hyvillä mielin ja massu täynnä mennä pian sänkyyn. Enää huominen töitä ja sitten olisi taas viikonlopun aika. Aika mahtavaa, eikö vain! :)

PS. Mua hävettää nää mun viimeaikojen kuvat. Nää on kamalia. Hirveitä. Yh, hyi. Kyllä mä vielä joku päivä sen uuden kameran kotiutan! Ja ehkä jonain päivänä myös taion sen luonnonvalon takas näihin iltoihin.

2 kommenttia:

  1. Höpsis, ei näissä kuvissa ole mitään vikaa! Itse asiassa olen häkeltynyt, miten saat noin myöhään (=säkkipimeällä) otettua noin hyviä kuvia! Tämä myöhäinen illallinen kuulostaa vallan mainiolta, myskikurpitsa ja kikherneet kun sattuvat olemaan lähellä sydäntäni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omaa silmää noi ei mielytä, kun pimeessä noi kuvat menee jotenki niin mössöksi. Ei oikeen taho toi kamera tarkentaa yhtään mihinkään pimeellä, murr. Mut kiitos, jos ainakin sinun silmiin on hyviä! :)

      Hehe, tuon ruoan jälkeen väsäsin vielä puolen yön aikoihin ihanan soodasämpylän. Njams. :)

      Poista