tiistai 14. tammikuuta 2014

Japanese style salad - puhtaita makuja ja värien kirjoa

Monet tuntuvat keventävän ruokavaliotaan näin vuoden alussa ja olihahan se itsekkin sitten kannettava korteni kekoon vaikka ei keventämiseen ole tarvetta (mulla on kyllä menossa 30 päivän lankkuhaaste ;)). Tässä tulee helppoakin helpompi ruokaisa salaatti, joka sisältää aivan ihania luomu edamame-papuja, tuoretta inkivääriä, salaattisekoitusta, keitettyjä kurpitsapaloja, erivärisiä pikkutomaatteja, retiisisiivuja, kurkkua ja paahdettuja seesaminsiemeniä. Kastikkeen salaatille tein soijakastikkeesta, riisiviinietikasta ja ripauksesta kookossokeria. Tämä soijapapujen ansiosta proteiinirikas salaatti sopii hyvin lounaaksi tai vaikkapa minun tyylilläni iltapalaksi. 


5 kommenttia:

  1. Herkullinen annos ja esillepano :) Mistä ostit edamameja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omani ostin Lippulaivan K-Supermarketista, mutta olen törmännyt niihin monissa muissakin K-ryhmän kaupoissa. Merkkiä en juuri nyt muista, mutta pakkasesta pitäisi löytyä. Saman merkin muita tuotteita ovat esimerkiksi pinaatti ja herneet. :)

      Poista
    2. Okei, kiitos! En ole osannutkaan etsiä niitä pakkasesta, hyvä että mainitsit :)

      Poista
  2. Ei ole totta, mullakin on 30 päivän lankkuhaaste. Tällä hetkellä taitaa olla 120 s menossa ja pientä tärinää havaittavissa :) Ihana blogi sulla, ihailen aina kun ihmiset osaavat ottaa herkullisen näköisiä ruokakuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse aloitin juuri tuosta 120s. Nyt kyllä vasta menossa 2min 15sek ja tänään siis 2min 30sek. Mahtavaa huomata seuraavana päivänä pientä "kipua" jännitettäessä. Ei siis ihan hukkaan mene ;) vaan lihakset todellakin kehittyvät.

      Oi kiitos! :)

      Poista