torstai 2. tammikuuta 2014

Kuivuriin hurahtanut

Rapsahtavia banaanilastuja ja läpikuultavia kiivejä - herkkuja, joita saa syödä hyvällä omatunnolla! Sain joululahjaksi kasvikuivurin, jota oli testattava heti muutama päivä joulun jälkeen. Kauppareissulta kotiutin tuolloin banaaneja ja kiivejä, jotka leikkasin ohuen ohuiksi viipaleiksi ja laitoin kuivuriin matalaan lämpötilaan (hieman päälle 35 asteeseen). Noin kahdeksan tunnin päästä täysin lisäainettomat "hedelmäsipsini" olivat valmistuneet. Ensipuraisun jälkeen olin mennyttä. NIIN hyviä ja makeita, rapeita ja rouskuvia. Ahh.. Nam.


2 kommenttia:

  1. Näyttävät kyllä todella herkullisilta! Itse olenkin kuivannut vain omeneoita tuttavan kuivurilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ne ovatkin! :) Kummatkin ihan älyttömän makeita ja rouskuvia, njam. Ihmetyttää suuresti, kun jotkut ostavat sokerisia yltiömakeita (epäterveellisiä) kuivattuja kiivejä, kun niitä voi tehdä itsekin ja tulos on sata kertaa parempi ja terveellisempi, mutta silti makea. Hedelmien oma sokeri kunniaan! :)

      Poista