perjantai 10. tammikuuta 2014

Maissirieskanen korianterilla - gluteeniton, vehnätön ja vegaaninen!

Helppo maissirieskanen syntyy todella yksinkertaisista aineksista. Tarvitset vain maissijauhoja ja -tärkkelystä (itselläni suhde oli noin 1/1), hitusen hiivaa (voi jättää poiskin), pienen ripauksen psylliumia, vettä, suolaa ja halutessasi silputtua tuoretta korianteria. Paista kuivalla pannulla pilkulliseksi ja tarjoile hetken päästä hieman jäähtyneenä esimerkiksi hummuksen kera. Voit valmistaa rieskasia myös intialaistyylisen ruoan vierelle ja nauttia rieskasen päältä esimerkiksi TÄTÄ linssicurrya. Hyviä herkutteluhetkiä ja hyvää alkanutta viikonloppua kaikille! :)

PS. Pimeys vie kaiken innon kuvaamiselta. Ei tuo rakas vanhukseni (kamerani) saa aikaan kuin pahan mielen huonoilla kuvilla. Äh.

4 kommenttia:

  1. Täytyypä kokeilla ja vinkata myös keliaakikkokaverille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei oon joskus tehnyt venezuelalaisia arepia, joihin ei tartte muuta ku tätä jauhoa http://venezuelancooking.files.wordpress.com/2011/07/001harinapan.jpg sekä vettä. Tuota jauhoa löytyy Hakaniemen Vii-Voanista! :)

      Poista
    2. Okei! Mun pitäiskin joku päivä tässä mennä käymään Vii-Voanissa, kun viime kerrasta on jo tosi kauan! :)

      Poista