tiistai 21. tammikuuta 2014

Samettisen pehmeä kukkakaalimuusi

Pikapäivitys tämän päivän päivällisestä, olkaapa hyvät! Nyt jatkan tänään alkaneen MasterChefin neljännen kauden seuraamista. Äkkiä telkut neloselle, jos ruokaohjelmat ovat intohimonne. :)

2 kommenttia:

  1. Ooo, nam! Rakastan kaikkea kukkakaalista, kutta kukkakaalimuusia en ole koskaan tehnyt. Mitä laitoit siihen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tuossa puolikas kukkakaali, jonka kukinnot olen irrottanut. Paahdoin kukkispaloja yhden kokonaisen valkosipulinkynnen kanssa uunissa parikyt minuuttia, jonka jälkeen lisäsin ne teholeikkuriin raastetun muskottipähkinän ja suolan kera. Ohensin mantelimaidolla sopivan paksuiseksi. Pakastekukkiksesta saa nopeammin sileää massaa, koska ne on valmiiksi esikeitettyjä, mutta paahdetuistakin saa, kun vain jaksaa tarpeeksi kauan surrutella. :)

      Poista