lauantai 8. helmikuuta 2014

DIY päällystetty lampun johto

Parin viime vuoden aikana sisustuslehdissä, blogeissa ja nettikaupoissa on väistämättä törmännyt päällystettyihin lampun johtoihin, joiden päässä kiiluu yksinkertaisesti vain lamppu tai jokin metallikehikko. Katseenvagitsijana on ollut juurikin se johto, ainakin minun silmääni on se aina ensimmäiseksi osunut. Mutta miksi ostaa kallis päällystetty johto, jonka väriin kuitenkin jossain vaiheessa kyllästyy? Hehe, eipä kannata ostaa, kun sen voi tehdä helposti itsekin! Rahaa säästyy ja värin voi "vaihtaa" aina, kun haluaa.

Tarvikkeet:
lampunpidin (katkaisimella, jos haluat pöytälampuksi tai tavallinen johto kattokupilla, jos taas kattoon) 
lankaa (värin päätät itse)
aikaa (aikaa tekoon menee noin 1-2h nopeudesta ja johdon pituudesta riippuen)
muistoja lapsuudesta (niistä ihanista ystäväkoruista, joita toistemme käsiin solmittiin)

Mitään ohjetta tähän tuskin tarvinnee kirjoittaa, koska kyse ei ole mistään vaikeasta tavasta ja kaikki varmasti vanhoja muistoja verestämällä muistavat ne lapsuuden ajan ystäväkorut, joita solmimme eri värisistä puuvillalangoista toistemme ranteisiin ystävyyden merkiksi. 

Mukavia solmimishetkiä siis! :)

2 kommenttia:

  1. Kokeilenpa tätä Modern Art-pöytävalaisimen johtoon. Siitä on aikaa, kun valaisimen hankin ja valkoinen muovijohto on ikävästi nuhraantunut ajan saatossa. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilehan ihmeessä! :) Itse ainakin ihastuin tuohon. Näyttää todella kivalta ja tuo kierteisyys saa tuon eroamaan niistä kaupan valmiista päällystetyistä johdoista. :)

      Poista