perjantai 21. helmikuuta 2014

Hetken mielijohteesta - mä aloitan raakaruokaviikon!

Nyt kaikki kuulolle! Mä nimittäin aloitan raakaruokaviikon pian. Tarkkaa päivämäärää tai päivää en vielä tiedä, mutta infoan siitä teille pikimmiten. Ennen viikon aloittamista aion myös esitellä joitain tuotteita mitä tulen viikon aikana nauttimaan ja millä välineillä tulen viikkoni toteuttamaan (en valitettavasti pääse esittelemään Vitamixiä, kun en sellaista ainakaan toistaiseksi vielä omista!). Luvassa on siis teholeikkurin hurinaa ja värikästä ruokaa. Pysykäähän kuulolla!

Mutta sitä ennen nauttikaahan näistä värikkäistä (raaka)ruokakuvista!

8 kommenttia:

 1. Raakaruoka on kyllä muutenkin mahtava juttu, mutta että siitä saa vielä lisäksi niin kauniita kuvia! Tämän postauksen kuvat jo riittivät kääntämään suun hymyyn, kun oli niin ihanaa väriloistoa. <3

  - Surku
  http://www.rantapallo.fi/laurareissaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, voi kiitos! Kyllähän ruoan on näytettävä hyvältä, kuka sitä muuten söisi, hehe. Jos yhtäkkiä tulisin sokeaksi, olisi varmasti suurin asia, jota jäisin kaipaamaan värikkäät ruoat. Mitä enemmän värejä, sitä mielekkäämpää ruokaa on syödä. :)

   Täytyypä ehdottomasti tutustua blogiisi, koska matkustelu on yksi intohimoistani kuvaamisen ja ruoanlaiton ohella! :)

   Poista
  2. Sun uusi postauksesi todisti myös, että vähemmänkin värikylläiset valokuvat voivat olla tosi vaikuttavia! Joskin on myönnettävä, että talvipakolaisena katselen noita maisemia oikein mielelläni just valokuvien kautta, kun ei tarvitse seistä viimassa itse. ;) Ja tervetuloa tutustumaan blogiin! Vähän nolosti mainostan liittämällä sen tuohon allekirjoitukseen, kun sitä ei vissiin saa millään muulla keinoin lisättyä tuonne kommentoijavaihtoehtoihin, kun ei ole minkään, esim. blogspotin, alainen.

   Poista
 2. Hei uskomatonta, mä tässä just eilen mietin, että pitäiskö se raakaviikko toteuttaa uudestaan lähiaikoina! Ja mietinkin että olisiko se seuraava tai sitä seuraava viikko :) Sitä voisikin hauska napsia ideoita täältäkin, jos viiko ajoittuisivat samalle ajalle.

  http://liisalla.blogspot.fi/search/label/raakaviikko tässä fiiliksiä edellisestä raakaviikostani.

  Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin seuranneeni aktiivisesti raakaviikkoasi viime vuonna. Se oli mielenkiintoista ja itseasiassa luinkin muistin virkistämiseksi joitakin postauksiasi eilen kyseiseltä viikolta. Mä odotan aivan innolla, että kuinka tulen viikosta selviytymään kun rakastan teetä ylikaiken ja lämmin ruokakin lämmittää kivasti kehoa (olen aika vilukissa!). Mutta tarmolla aion siitä selvitä ja toivottavasti huomaa jotain muutoksia olossa. Eihän sitä ikinä tiedä, jos vaikka se olisi niin mullistava viikko, että sitä jatkaisikin raakailua pitempäänkin. :)

   Jännä sattuma myös, että eilen tuli radiosta puolen tunnin mittainen raakaruokajuttu (siis hetken mielijohteeni jälkeen alkuillasta). Jos tuo "ohjelma" kiinnostaa niin klikkaahan itsesi tänne, http://ohjelmaopas.kokeile.yle.fi/1-2148456 . :)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä! Itsekin olen vilukissa mutta yllätyin miten raakaruoka ei kuitenkaan aiheuttanut mitenkään kovin pahaa kuuman ruoan kaipuuta. Varo vaan, alat suunnittelemaan vitamixin osToa, sillä kun saa keitot kuumiksi parin minuutin sekoittelulla ;)

  VastaaPoista