torstai 20. helmikuuta 2014

Syytä hymyyn - 500. postaus ja synttärit!

Kuinka ollakkaan 500. blogipostaus osui juuri syntymäpäivääni! Mikä mieletön päivä siis, hehe. Tänään olen viettänyt aivan tavallisen päivän, mutta muista päivistä poiketen postiluukusta oli tipahtanut synttärikortti siskoltani ja jo eilen saapui kortti isovanhemmiltani, sähköpostissani odotti kaksi onnittelua ja kolme synttärionnittelua sain myös puhelimeeni. Olen aika otettu, hihihih. Mittarissa on nyt huikeat 23 vuotta ja 500 postausta! :)

Synttäriherkuksi loihdin itselleni ihanaa mysliä kaurasta, hirssistä, pekaani- ja pistaasipähkinöistä ja seesamin siemenistä. Joukkoon ripautin myös hitusen ruususuolaa ja vaniljajauhetta ja makeutuksen hoiti Sugar Helsinki:ltä saamani Big Tree Farms:in herkullinen kookosnektari. Lusikoin herkkumyslin suuhuni soijajogurtin, kohmeisten puolukoiden ja Berryfectin puolukkajauheen kera (saatu myöskin Sugar Helsinki:ltä, kiitosta vain!). Aiaiai.. Nyt kyllä kelpaa kömpiä sänkyyn. :)11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oiii, kiitos ihan superisti! Lämmittää mieltä. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitosta vaan Mari, vakkarilukijani! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos onnittelusta! :)

   Mahtavaa, kun näin blogia pitävänä saa tätä kautta onnitteluja. Hienolta se tuntuu, varsinkin kun ei muuten "oikeassa" elämässä kovinkaa montaa ystävää ole. :)

   Poista
  2. Tuttua.. :) ole hyvä vain! Kyllä ne onnittelut aina lämmittävät mieltä <3 mukavaa illan jatkoa! :)
   Tv.toinen kalat ;) :D

   Poista
 4. Onnea vielä näin jälkikäteen :)

  VastaaPoista
 5. Eikö mun kortti mukamas tullut!!?? Siis postikortti?

  VastaaPoista