torstai 13. helmikuuta 2014

Rentouttava ilta teen ja kirjan parissa

Joskus on ihanaa olla todella toimeton iltaisin. Hörppiä vaan kuumaa teetä ja olla ajattelematta mitään. Niin tein tänään. Maistelin PR-toimisto Sugar Helsingiltä saamaani YogiTea:n Bedtime-iltateetä ja lueskelin samasta paikasta lainakseni saamaani Kehon ja mielen ayurveda-kirjaa. Ihanan levollista ja rentouttavaa. Tällaisia iltoja saisi olla useamminkin. 

Tuohon teehen vielä sen verran, että se taitaa todellakin tuoda unihiekat silmiin vai onkohon se tämä kellonaika, joka tämän tekee. Taidan kuitenkin luottaa Yogi:n, fenkolin, kamomillan ja valeriaan, voimaan. Maku oli makuuni melko mieto, mutta kuitenkin erittäin miellyttävän makuinen. Iltaisin sitä kaipaakin kuppiin mielummin jotain mietoa kuin jotain tajunnan räjäyttävää maustepommia. Tästä tulee siis varmasti uusi luottoteeni rauhallisiin koti-iltoihin. :)

2 kommenttia:

 1. Mitäs mieltä olet tuosta kirjasta? Olen pitkään harkinnut lukeani sen, mutta kuulun ehkä niihin ihmisiin, jotka tasapainoilevat siitä ''tosi sieluhömppää - go tiede'' välimaastossa :D Eli tuon tyyppiset kiinnostavat mutta ei liian utopistinnen lähestymistapa kuitenkaan. Suosittelisitko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä suosittelen lukemaan! Itse en myöskään ole kiinnostunut mistään "humpuuki"jutuista, mutta voin sanoa, että tämän kirjan ja muutenkin ayurvedan juttuihin nyt hieman tutustuneena, en voi muuta kuin suositella, jos terveelliset elämätavat kiinnostavat. :)

   ps. kuinka kävi pastataikinan kanssa?

   Poista