sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Supersoft pineapple pear smoothie ♥

Mikä on samettisen pehmeää, kauniin vaaleankeltaista ja syötävän hyvää? Se on lusikoitava smoothie makeasta ananaksesta ja lempeästä päärynästä. Koostumukseltaan jotain taivaallista, sellaista, jonka sanoin kuvaaminen on lähes mahdotonta. Tästä löytyy vauvanruokamaista pehmeyttä ja kermavaahtomaista kuohkeutta, tietenkään unohtamatta makua, joka hemmottelee makuhermoja jo pelkällä katselulla.


Yhteen lasilliseen tarvitset:
iso päärynä
puolikas pieni ananas
(halutessasi luomuvaniljajauhetta)


Joko olet testannut jotain smoothietani vai oletko aikeissa kokeilla? :)
Löytyykö sinulta jokin tietty oma lempparismoothie? Onko siinä hedelmiä vai marjoja, vai kenties molempia? Valmistuuko smoothiesi jogurtin tai maidon kanssa, vai suositko mielummin "tämäntyylisiä" juomia? Ripotteletko päälle superfoodeja, pähkinöitä tai vaikkapa siemeniä?
Kerro ihmessä kommentilla miltä sinun smoothiesi maistuu tai postaa siitä vaikka omaan blogiisi!

8 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä todella raikkaalta!
    Meidän perheen vakkarismoothieen kuuluu aina mustikoita/mansikoita/vadelmia, banaani ja maitoa. Ja leseitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet tuntuu laittavan banaania aina smoothieihin, mutta itse vierastan sitä. Se maistuu helposti läpi ja itse en ole suurin banaanin ystävä vaikka banaania silloin tällöin kuluukin (kuivattuna suurimmaksi osaksi). Marjat ovat ihania smoothieissa, mutta marjavarastoni ovat hupenemassa jo kovaa vauhtia ja syksyyn on vielä reilusti aikaa, joten on täytynyt vähän säästellä niitä. Leseiden avulla smoothieen saa kivasti kuitua ja täyttävyyttä. :)

      Pitäisköhän sitä pitkästä aikaa laittaa blenderiin banskua hurisemaan, jos vaikka ihastuisin siihen! Vadelmien kanssa se menee kyllä hyvin, kun vadelmissa on pientä kirpsakkuutta, joka taittaa vähän vahvan banaanin makua. :)

      Poista
    2. Mä tykkään banaani-mustahaherukkasmoothiesta myös. Siinä banaani ei maistu niin hallitsevasti. :)

      Poista
    3. Mustaherukoita en olekaan koskaan vielä kokeillut smoothieen. Mahtava idea! :)

      Poista
  2. meidän smoothiet on melkein aina marjaisia. Se on kätevä tapa syöttää, tai siis tässä tapauksessa juottaa, porukalle päivittäin marjoja ilman sokeria. Ja nimenomaan banaani on se minun suosikkimakeuttaja ja rakennettakin antaa. Koska yritän myös pieniä ipanoita kasvattaa, en harrasta kovin kevyitä, vaan käytän pähkinöitä ja siemeniä tuomaan rasvaa ja proteiineja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Ipanoiden" smoothieisiin on varmasti helppo laittaa pähkinöitä sekaan energiaa ja juurikin proteiineja tuomaan. Mulle maistuu pähkinät joskus vähän liiankin hyvin ihan pähkinöinä, niin en koe, että niitä tarvitsisi smoothieisiin laittaa. Toisaalta ne voisivat kyllä tuoda ihanaa makuakin! :)

      Tulevana kesänä taidan koluta metsiä koko kesän, että riittää marjavarastot koko vuodeksi. ;)

      Poista
  3. Namskis! Näyttääkin jo niin hyvälle että huomenna menee testiin! :)) nämä sun kuvat on kertakaikkisen upeita! Niihin lumoutuu :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, mielettömästi kiitoksia! :)

      Kerrohan ihmeessä tehtyäsi, että miltä maistui ;)

      Poista