torstai 27. maaliskuuta 2014

Life tastes good 2 vuotta!

Tänään on se päivä, kun kaksi vuotta sitten kirjoitin ensimmäisen postaukseni. Vielä silloin en tiennyt miltä blogini tulisi näyttämään ja alussa aiheet pomppivat laidasta laitaa. Nyt on kuitenkin selvää millainen blogini on - se on sekoitus maistuvia vegaaniruokia ja kauniita luontokuvia satunnaisilla reissupostauksilla höystettynä. 

Kahteen vuoteen on mahtunut paljon asioita, joista osasta olen kertonut teille tänne. Niistä parhaimpina muistoina ovat viime kesän 63 päivän mittainen reissu pitkin Eurooppaa ja upea WWF:n talkooleiri majakkasaari Isokarilla - unohtamatta ylioppilasjuhliani, joita vietettiin joulukuussa reilu vuosi sitten vegaanisten tarjoilujen kera.

Ruokarintamaan on kuulunut kirjavia ruokia laidasta laitaan. Omia makuhermojani olen hemmotellut muun muassa savuisella pastalla, porkkanaisilla papupyöryköillä suppiskastikkeen kera, vegaanisella pizzalla ja vegehampparilla soijarouhepihvillä. Raikkaammasta puolesta ovat vastanneet erilaiset salaatit ja smoothiet vaihtelevin aineksin. Omiksi suosikeiksini ovat nousseet raikas hedelmäsalaatti kookosmaitohunnulla, salaatti maissipyöryköiden kera, ruokaisa salaatti tofulla ja värikäs smoothie puolukoilla. Aamiaisella olen nauttinut lähes poikkeuksetta puuroja, joiden päälle on livahtanut erimerkiksi marjoja ja pellavansiemenrouhetta, gojimarjoja, kookoslastuja ja kurpitsansiemeniä ja maapähkinävoita ja kookoslastuja. Herkuteltuakin on tullut. Suuhuni olen pistellyt muun muassa kookosmaito-banaani-saksanpähkinäjäätelöä, carob-kuppikakkuja, suussa sulavaa suklaakakkua ja gojimarja cookieita.

Tässä siis pieni maistiainen siitä mitä täällä on viimeisen kahden vuoden aikana tapahtunut. Jotta kaikki kunnia ei kuitenkaan lankeaisi minulle, on minun syytä kiittää ennenkaikkea teitä, lukijoitani. Olette tuoneet päiviini valtavasti iloa kommenteillanne ja osasta lukijoista on muodostunut minulle kuin kavereita.

Kiitos ja kumarrus kahdesta vuodesta jokaiselle lukijalleni ja jokaiselle satunnaisesti tänne eksyneelle.
Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

13 kommenttia:

 1. Onnea 2-vuotiaalle blogille! :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Paula! :)

   Tämän kahden vuoden aikana olen saanut useaan otteeseen inspiraatiota sinun blogistasi, joten kiitos sinulle siitä! :)

   Poista
 3. Onneksi olkoon kahdesta vuodesta ja kiitos monen monesta hienosta jutusta :) Ja koska me lukijat olemme jääneet ihan koukkuun värikkääseen blogiisi, sinun täytyy jatkaa samoilla linjoilla... Olisiko ok, jos nyt alkuun sovitaan vaikka vähintään toiset kaksi vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Johanna! Aion ehdottomasti jatkaa samoilla linjoilla ja taidan olla niin koukussa tähän bloggaamiseen etten yhtään ihmettelisi vaikka olisin täällä vielä kahden tai vaikka viiden vuoden päästä. :)

   Poista
  2. Komppaan Johannaa ja Kannatetaan! :)

   Poista
 4. Onnittelut 2-vuotiaasta blogista! Olkoon seuraavatkin kaksi vuotta täynnä mahtavia herkkuja ja unohtumattomia matkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pipsa! Pian täyttyy myös yksi toinen luku blogissani, mutta siitä lisää hieman myöhemmin ;)

   Poista