maanantai 17. maaliskuuta 2014

Mä näin Tomi Björkin!

Oivoi, kuinka fiiliksissä olin, kun tuon miehen näin astelevan kauppaan kokin vaatteissa. Paidassa luki Bronda, eli Tomin uusimman ravintolan nimi. Olisi niin hirveästi tehnyt mieli mennä sanomaan kuinka paljon itse rakastan kokkaamista ja kuinka paljon arvostan tuota miestä. Vaikka en ole koskaan syönyt Björkin ruokia, näyttävät ne aina hyviltä ja haaveissa on pitkään ollut päästä syömään Farangiin, josta sapuskaa löytyisi myös vegaaneille. Joten Tomi, toivottavasti eksyt tänne ja kutsut syömään herkkujasi juurikin Farangiin! :)

Ei mulla muuta! Hehe.

edit. tutustuin tuossa Brondan sivuihin ja bongasin, että siellä on saatavana Green Esplanad-menu, joka koostuu ainoastaan kasvisruoasta. Olisikohan ruoat mahdollista saada vegaanisina ja gluteenittomina - toivottavasti, ovat nimittäin herkullisen kuuloisia ruokia!

6 kommenttia:

 1. Uijui sulla on ollu tosi hyvä päivä hih. :) toivotaan että hän eksyy tänne ja saat herralta kutsun syömään :D hihii. Mahtava postaus!! :D illan jatkoja ja öitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä jännää! Monet Helsingissä asuvat varmaa törmäilee siihen vähän väliä, muuta kun itse asun täällä "kaukana" Espoossa niin ei keskustaan tule hirmuisen useesti eksyttyä.

   Hehe, joskus pitää vaan repästä ja postata jotain ei niin tärkeitä juttuja! : D Kai se vaihtelu aina vähän virkistää, jos ei lukijoita, niin ainakin mua ;)

   Poista
 2. Monasti Tomin ja Matti Wikbergin ravintoloissa asioivana, Tomin voi nähdä useastikin keittiössä puuhastelemassa. Brondakin tuli äskettäin kokeiltua, ja siitä ilmestyne blogiinkin piakkoin arvioi. Gluteenittomuden huomioiden, vegaanisuutta ei.

  Jokainen B & W -ravintoloista ovat todella käymisen arvoisia, ruoka on aivan jumalaista. Farangista kyllä missaat osan jos et syö paikan kuuluisuutta karamellisoitua possua. Ja kampasimpukoita kannattaa ottaa missä tahansa näistä paikoista, ne ovat aivan uskomattoman hyviä.

  Näissä ravintoloissa, kuten yleensäkin vähän paremman tason paikoissa, huomioidaan erityisruokavaliot aina, varsinkin jos etukäteen niistä ilmoittaa. Joiltain osin makukokemus taitaa kuitenkin jäädä hieman heikommaksi, sillä ruokien tekstuuri ei aina ole mitenkään täydellinen ilman jotain tiettyä ainesta.

  Suosittelen lämpimästi, että säästät vaikka sen verran kasaan, että käyt kokeilemassa maistelumenun viineineen (näistä voi pyytää myös pienempiä kaatoja, sillä koko setti on yleensä aika raskas), ellei nyt Tomi sitten tänne sattuisi eksymään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja suosittelustasi, Rouva G! :)

   Maistelumenu ei ollut kovinkaan pahan hintainen, kun sen hinnan netistä katsoin, kun kyse on ruoasta, joka on valmistettu rakkaudella ja intohimolla ruoanlaittoa kohtaan. Varmasti on jokaisen euronsa väärti. Sivuilta selvisi myös, että erityisruokavaliot otetaan huomioon, jotenka luulen, ettei vegaaniuskaan ole ongelma kokeille. :)

   Aion kyllä kerätä rahat kasaan ja suunnata lähiakoina jompaankumpaan ravintolaan, joko Rondaan tai Farangiin, mutta en kyllä ole vielä menettänyt toivoani etteikö Tomi tänne eksyisi ;)

   Poista
  2. Brondan kokemus oli heikoin, eli satsaa joko Farangiin, Gaijiniin tai Boulevard Socialiin :)

   Poista
  3. Siinä tapauksessa satsaan Farangiin! :)

   Poista