keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kodinkone, joka jaksaa ihastuttaa

Onko sinulla kodinkone, josta et luopuisi mistään hinnasta tai, joka ihastuttaa sinua päivä toisensa jälkeen? Kone, joka saa aina hymyn huulille. Kone, joka ei petä koskaan. Ja ei, en nyt puhu Vitamixistä, koska en sitä vieläkään omista. Puhun kuivuristani, tuosta edullisesta vekottimesta, joka vie tilaa melko paljon, pitää hurinaa ja on melko ruma vaaleanlila väriltään. "Virheistä" viis - tuo kone hoitaa työnsä aina erinomaisesti eikä petä koskaan. Oi kuivurini, kuinka rakastankaan sinua! 


2 kommenttia:

 1. Kertoisitko lisää tästä sinun kuivuristasi? :) Olisi ihana hankkia kotiin sellainen ja käyttökokemukset kiinnostelee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuivuri, joka on merkiltään muistaakseni Prego, on tuollainen viisitasoinen pyöreä hökötys, jossa on lämpötilansäädin. Asteet voi valita 35 ja 70 väliltä, mutta huonona puolena on se, että säädin on portaaton eikä näin ollen voi tietää täsmälleen paljonko koneessa on asteita kulloinkin. Itse kuivaan kuitenkin aina minimiteholla, joten itseäni ei se ole ollenkaan häirinnyt. Kuivausaikaa on vaikea sanoa, koska se riippuu ihan siitä kuinka ohuita/paksuja siivuja kuivattaa ja kuinka paljon itse hedelmässä/vihanneksessa/yms on vettä.

   Ainakin aloittelevalle kuivaajalle mainio laite! Jos joskus mielii sitten parempaa, on myynnissä suorakaiteen muotoisia kuivureita, jotka ovat käytännöllisempia, kun kuivaustasojen keskellä ei ole reikää kuten pyöreissä laitteissa ja tasot ovat suurempia, joten kuivattavaa mahtuu enemmän. Hintaa tuollaisella kuivurilla on noin neljäsataa euroa (400€).

   Itselleni tämä on kuitenkin kelvannut vallan mainiosti ja toimii juuri niinkuin pitääkin! :)

   Poista