lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen inspiroimana: bostonkakku mämmin, appelsiinin ja vaniljan mauin

Ilmava, mehevä, keveä ja täydellisen koostumuksen omaava - sanat, jotka kuvaavat parhaiten tämän päiväistä leipomustani, elämäni ensimmäistä bostonkakkua. Kakku on tehty täysin vegaanisena, jossa maidon virkaa toimitti vesi, voin juokseva kasvirasva ja kananmunaahan pulla ei edes tarvitse. Kaulitun taikinalevyn päälle on levitetty pienellä vesimäärällä notkistettua mämmiä, appelsiinimarmeladia ja Nordicin vaniljajogurttia. Koristeluna toimii perinteinen tomusokeri-vesikuorrute.



2 kommenttia:

  1. Voi ettttä, siiis toi on UPEA !! Olisi maistunut mullekin.. :P Siis ihan tajuttoman hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Niin onnistunut, etten voi muuta kuin ihmetellä. Maistui kaikille ihan erinomaisesti vaikka vegaaninen onkin! :)

      Poista