maanantai 14. huhtikuuta 2014

Reppu, joka huusi nimeäni

Tiedättekö sen tunteen, kun törmää kaupassa johonkin juttuun, joka iskee heti? Sen enempää ajattelematta huomaa jo olevansa kassalla maksamassa tuotetta. Se on kai sitä rakkautta ensisilmäyksellä (tosin oishan se kivempaa rakastua johonkin ihanaan mieheen kuin vain johonkin reppuun..). Noh, kuitenkin, tässä uusi kesäreppuni, joka tulee varmasti heilumaan huolettomasti selässäni pitkin kesää.
Aika ihana, vai mitä? 

Klikkasin muuten itseni äsken Globe Hopen sivuille ja taisin ihastua uudelleen reppuun, ihanaan Sääksi-reppuun.


ps. pinkki kesäreppuni kustansi hieman reilu kymmenen euroa, joten vararikkoonkaan ei menty. mahtijuttu!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan älysuloinen. Kerrottakoon vielä, että lastenpuolelta haalittu eli kokokin on söpön pieni, hihi. :)

   Poista
 2. Ihana!
  Itekin olen ajatellut, että seuraavaksi täytyy ostaa joku reppu. En ymmärrä, miksi mulle on kertynyt näin paljon laukkuja? :o :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reput ovat ihan parhaita ja käyttömukavuudeltaan aivan toista luokkaa laukkuihin verrattuna! Huonohkokin reppu pesee mielestäni laukut mennen tullen. Mulla kipeytyy helposti niskat ja hiertyy hartiat jos/kun kantaa laukkua, jossa vähänkin enemmän painoa. Itse en muista käyttäneeni laukkua yli vuoteen, jos kasgaskassia ei lasketa mukaan. :)

   Nyt siis reppuostoksille Mari! :)

   Poista
 3. Sinunkin blogisi vaikuttaa kyllä todella upealta! Jään ehdottomasti seurailemaan :) Ja onpas muuten ihanan pirtsakka kesäreppu! Itsekin olen etsiskellyt reppua nyt jo jonkin aikaa, mutta vielä ei ole osunut silmään mitään sopivaa yksilöä. Pitää muistaa tuolla Tukholmassa bongailla reppuja josko sieltä löytyisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! :)

   Tukholmasta saattaisi löytyä joku kiva reppu, jota ei ihan jokaiselta vastaantulijalta löytyisi. Silmät tarkkana siis ;)

   Poista
 4. Ihana! Reppu ei katsele vieraisiin selkiin, eikä jätä sukkia lojumaan 😃

  VastaaPoista