perjantai 23. toukokuuta 2014

Kahden raaka-aineen lyömätön kesäherkku

Samettisen sileää, suussasulavaa ja viilentävää. Sitä on tämä mansikka-persikka"jäätelö", 
joka hurmaa kesäisellä maullaan ja pehmeän ilmavalla koostumuksellaan. Tämän herkun tekoon tarvitset 
pakastettujen mansikoiden ja persikoiden lisäksi aikaa vain sauvasekoittimen surautuksen verran. 
Helppoa, niin helppoa! Ja ennen kaikkea herkullista, yummieee.. 

Kesäisen päivän kruunaa kaunis joutsen ja meren liplatus.


ps. kuva on pikaisesti nappaistu, jonka takia kohdistus ei ihan osunut kohdilleen.

13 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kannattaa! Mä taidan surauttaa tuota aamupalaksi, njjam. :)

      Poista
  2. Kuuman päivän piristävä herkku! Kokeiluun menee.:)

    VastaaPoista
  3. Piristävä todellakin! :) Jos ei kaupasta löydy tarpeeksi kypsiä persikoita, on ainakin Bionalla valikoimissaan luomu säilykepersikoita jotka nekin käyvät mainiosti. Ja tieenkin, jos ei niin välitä tai arvosta luomua, voi kaupasta napata mukaan ihan tavallisiakin säilykepersikoita tuoreiden uupuessa.

    Omiin makumieltymyksiini sopii parhaiten 50/50, puolet persikkaa ja puolet mansikkaa. :)

    VastaaPoista
  4. Näyttää niin hyvältä!! Pakko kyllä pistää kokeiluun. :P Sulatitko marjoja yhtään ennen soseuttamista vai veditkö ne sileäksi aivan jäisinä?

    Ps. tuo joutsenkuva on kyllä aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisivat ne kymmenisen minuuttia tuossa huoneenlämmössä olla ennen "soseuttamista" :)

      Hehe, kiitos!

      Poista
  5. Nami, näyttää hyvältä! Niiiiin raikkaalta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitkun nähään ens kerran niin "tehään" tota! tai ei siinä kyllä mitään tekemistä ole, hehe. :)

      Poista
  6. Menee varmasti kokeiluun! Oma suosikkini tälläisistä 'jäätelöistä' on pakastetusta banaanista ja carobista (noin puol teelusikallista) sauvasekotettu yhdistelmä :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banaanjäde on kyllä myös hyvää, mutta ilman banaania saa mielestäni paljon raikkaamman lopputuloksen. :)

      Poista
  7. Tosi raikkaan kuuloinen ja ihanan värinen herkku.

    VastaaPoista
  8. Itsekin olen enemmän tehnyt marja-banaani-yhdistelmää, mutta persikka/nektariini pitäisi ottaa kyllä kans kokeiluun. Ja sanattomaksi vetää tuo joutsenkuva, aivan ihana!

    VastaaPoista