keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kodin ensimmäinen keittokirja

Voitteko kuvitella, että ruokablogia kirjoittava kokkaamista rakastava nainen saa elämänsä ensimmäisen keittokirjan 23-vuotiaana. 
Aika hullua, vai? Tästä päivästä lähtien taidankin sitten olla korkeamman luokan ruokabloggaaja, kun kerran keittokirjankin omistan. 
Kiitos vain äiti kirjasta! ;)


Milloin sinä sait tai ostit elämäsi ensimmäisen keittokirjan? 
Löytyykö hyllyiltäsi useita keittokirjoja vai oletko tyytynyt yhteen hyvään? 
Onko sinulla jokin tietty suosikkikirja?

6 kommenttia:

 1. Minä sain ensimmäisen keittokirjani jo 7-vuotiaana, ehkä tuo kirja enteili sitä mitä minusta sitten lopulta tulisi aikuisena :) Multa löytyy ainakin 15 keittokirjaa, tosin harvoin niistä tulee mitään kokattua, ainakaan kauhean orjallisesti ohjetta noudattaen. Suosikkikirjani on ehdottomasti Vegestan-kasvisruokaa Lähi-idästä. Tuo kirjan avulla tajusin, ettei kasvisruoka ole oikeasti tylsää ja mautonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, jopas olet saanut nuorena ensimmäisen! Tuo ikä taitaa olla se ikä, jolloin sitä ruoantekoa olisi hyvä jo alkaa opettelemaan, jos äiti tai isä ei aina työpäiviltään kerkiä välipaloja tai päivällisiä väsäämään, joten olet kyllä saanut tarpeellisen lahjan 7-vuotiaana. :)

   Mielenkiitonto heräsi heti tuosta kirjasta. Googlettelenkin sen pikimmiten! :)

   Poista
 2. Varmaan yläasteella sain peruskeittokirjan, mutta pakko myöntää että se on ollut aika monta vuotta pölyttymässä jossain kirjahyllyn nurkassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko aikaa kaivaa kätköistä esiin? ;)

   Poista
 3. Mä ostin muutama vuosi sitten, myöskin parikymppisenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että en sentään ole ainut nainen, jonka keittiöstä on puuttunut keittokirja parikymppiseen saakka. :)

   Poista