tiistai 6. toukokuuta 2014

RECYCLED bag from Bagnanas!

Kuuma kesäpäivä, ruskettunut iho ja huolettomasti olalla heiluva kangaskassi. Suolasta karheat hiukset, rento olemus ja tennarit. Voiko parempaa kesänäkyä olla? Tuskin, jos minulta kysytään.

Viikko sitten Sugar Helsingin instagram-kuvia selaillessani törmäsin kuvaan, jossa näkyi erilaisia kangaskasseja. Kiinnostukseni heräsi alta aikayksikön, koska tiedän Sugarin edustavan vain eettisiä ja ekologisia (asioita, joita itsekin arvostan valinnoissani) lifestyle-tuotteita ja olenhan pukeutumisessani hyvin mukavuudenhaluinen. Googlettelun seurauksena löysin tieni suomalaisen yrityksen, Bagnanasin, sivuille, jotka myyvät kierrätetyistä ja luomumateriaaleista valmistettuja kangaskasseja. Valikoimiin kuuluu webshopin mukaan tällä hetkellä 15 erilaista värikästä tai muuten huomiota herättävää kassia, jotka kaikki ovat valmistettu EU:n sisällä. Kassien sisäpuolelta löytyy tasku, joka sopii hyvin vaikka avaimille, puhelimelle tai jollekkin muulle tärkeällä tavaralle, jonka tulee olla helposti käden ulottuvilla.


Kasseihin törmätessäni ja yritykseen tutustuttuani otin oitis yhteyttä Bagnanasiin pienen yhteistyöehdotuksen merkeissä. Vastauksen sain jo muutamaa tuntia myöhemmin (nopeaa toimintaa, hehe!) toiselta firman pyörittäjistä ja designereista, Thomas Löfströmiltä. Ja ettepä arvaakkan! Hän antoi minulle luvan valita vapaavalintaisesti yhden heidän tuotteistaan. Siinä vaiheessa taisin pomppia tasajalkaan kohti kattoa. Uusi vierailu heidän sivuilleen ja webshop auki. Noh, eipä se ollutkaan niin helppoa, se valitseminen siis. Jokainen kassi on upea, erilainen, silmiinpistävä. Koska naisena en omaa maailman parasta kykyä valita yhtä monien joukosta, annoin Thomakselle vapaat kädet valita minulle kassi. Jännitävää, eikö vain?


Eilen kotiin töistä tullessani lattialla odotti hauskalla hirvitarralla tuunattu kuori. Nostin sen käsiini ja hypeltelin sitä hetken aikaa kunnes kiinnostus ja jännitys veivät voiton. Kuoren uumenista paljastui rapiseva paperipussi, joka kätki sisäänsä kauniin kortin "Hauskaa kesää ja mukavia piknik-hetkiä!"-toivotuksin ja kassin. Ei ihan minkä tahansa kassin vaan järjettömän upein värein varustetun kierrätetyistä materiaaleista valmistetun OCEAN BLUE -kassin. Rakkautta ensisilmäyksellä, oioi... Kassi on kooltaan isohko, joten sinne menee kesän tullen helposti vaikka rantapyyhe ja uimavermeet pienten piknikeväiden kera. Pehmeä materiaali sekä ympäristöystävällisesti painettu vesipohjainen printti tuntuvat erittäin laadukkailta ja kestäviltä. Kassin olkaimet ovat mukavan pitkät, joten paksukätisenkään ei tarvitse kassia kaupan hyllylle jättää sekä mainio pituus saa kassin myös heilumaan kivasti vienossa kesätuulessa. Jotta kassi kulkisi mukana kaikissa kesäriennoissa värit hehkuen, on sen pesu mahdollista pesukoneessa 40 asteessa ja hellävarainen silityskin onnistuu keskilämmöllä. Ei siis pelkoa kesäriennoissa tahriintuneesta kangaskassista!


Joko sinäkin ihastuit tähän ekologiseen kassiin? Toivottavasti, koska voipi olla, että Bagnanas saattaisi ilahduttaa yhtä teistä heidän kassillaan arvonnan merkeissä. Jos et kuitenkaan malta odottaa tai et usko arpaonneesi, suosittelen klikkaamaan itsesi Bagnanasin webshop:iin tai vierailemaan jossain heidän jälleenmyyntiliikkeistään.


ps. olen ihastunut, rakastunut, tykästynyt, menettänyt sydämeni.. kyllävain, kangaskassiin! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti