torstai 15. toukokuuta 2014

Kuppi kouraan ja eikun menoks! - kaupunkilaisen paras ystävä

Aamu. Käännät kylkeäsi ja painat herätyskellosi kiinni. Torkutat pariin kertaan. Kello tikittää. Yhtäkkiä heräät, katsot kelloa ja tajuat sen olevan liikaa, aivan liikaa. Aikaa on muutamia minuutteja ennen kuin on startattava töihin. Painat vedenkeittimen päälle ja vedät ensimmäiset käteen osuvat vaatteet niskaan. Harjaat hiuksesi huolimattomasti ja suihkaiset parfyymiä sinnetänne. Nappaat avonaisesta teerasiasta teepussin ja nakkaat sen kuppiin kuuman veden sekaan. Nostat reppusi selkään, kaappaat kupin kouraan ja paiskaat oven kiinni. Huhh, aamusta selvitty - ajattelet. Vaikein vaihe on vasta edessä.

Juokset raput alas. Sinkoilet katuja pitkin ihmisten seassa minkä kerkeät. Bussisi näkyy jo, mutta pysäkille on vielä matkaa. Kovennat vauhtiasi ja hörppäät huikan teetä. Törmäät vastaantulevaan kävelijään ja katsahdat kuppiasi. En kastellut ketään. Askeleesi lähenevät pysäkkiä. Heilautat bussille kättäsi, jotta kuski varmasti tajuaa sinun haluavan sisään. Viimeiset juoksuaskeleet. Huhh, vihdoinkin perillä

Istahdat penkille hikisenä. Huojentuneena. Ojennat kuppikätesi kohti suuta. Huomaat kupin olevan edelleen yhtä hörppäystä vaille täynnä. Teekin on höyryävän kuumaa. Aamusi on pelastettu.

Kädessäsi on Joco Cup.Mikä ihmeen Joco Cup? No, minäpä kerron teille. Joco Cup on lasinen teekuppi (kahvinjuojalle kahvikuppi), joka erottuu edukseen upean ulkönäkönsä vuoksi. Se pukeutuu mitä herkullisemman väriisiin silikonisiin suojiin ja suojaa näppejäsi polttavan kuumalta juomalta. Mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävä lasi ei pilaa makunautintoasi, koska siitä ei irtoa epämiellyttäviä makuja edes kuumaan juomaan.


Kansi on suojan tapaan silikonia etkä näin ollen polta edes huuliasi. Kannessa on take away-kahveille tyypillinen pieni reikä juomista varten. Tavallisesta kupista poiketen reiän sisäpuolella on pieni läppä, joka estää juoman roiskumisen ylöspäin. Kansi kiinnittyy helposti hellästi painamalla tiiviisti lasin ympärille. Tämän kupin kanssa yliläikkyneet kahvit ja teet ovat vain historiaa.


Upea ulkonäkö, toimivat suojukset ja pakkasen- ja mikronkestävyys eivät suinkaan ole ainoita ominaisuuksia valita tämä kuppi. Joco Cup:ia käyttäessäsi säästät sekä luontoa että satoja pahvimukeja ja rikkoutuessaan lasi käy kierrätettäväksi. Kuppi on suunniteltu niin, että se käy useimpien kahvikoneiden alle, joten voit kahvilassa pyytää juomasi omaan kuppiisi ja nauttia sen kaikessa rauhassa vaikka Helsinkiä kierrellessäsi. Jos et pyöri paljoakaan kahviloissa, on Joco Cup onneksemme koonnut pakkauksen sisälle omalle pahvilleen ohjeet moniin kahveihin sekä teenjuojille löytyy oikeat lämpötilat eri teelaaduille. Juoman juotuasi voit sujauttaa kuppisi kotona astianpesukoneeseen seuraavaa käyttökertaa ajatellen.


Joko kerroin kaiken? Tuskin! Jos kiinnostuit kupista, käyhän tutustumassa spekseihin Joco Cups:in kotisivuilla tai lue mitä Ruohonjuuri tuotteesta kertoo ja nouda oma Joco:si Ruohonjuuresta tai tilaa kotiisi verkkokaupasta.


Joco Cup on liikkuvan ihmisen paras ystävä!


Yhteistyöpostaus. Tuote on saatu Ruohonjuurelta.


6 kommenttia:

 1. Oi voi, nyt mun täytyy ehkä saada tämmönen! Mä en juurikaan kanna mukanani koskaan kahvia, mutta tällainen jos olisi, varmasti aloittaisin! Kahvia soijamaidolla kuppiin ja menoksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä lisää kyllä intoa kantaa teetä (tai kahvia) mukana jo pelkän ulkonäkönsäkin vuoksi :)!

   Poista
 2. Voi vitsi, toihan on tosi näppärä! Ja mielumminhan sitä juo kahvinsa tai teensä tuollaisesta pirteän värisestä mukista kuin jostain tylsästä pahvimukista! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! :) Ja tuo kokokin (jota siis Ruohonjuuressa myydään) on mielestäni oikein passeli. Tilaa on siis 340ml verran, joten tee- tai kahvihimo helpottuu helposti, kun juotavaa on riittävästi. :)

   Poista
  2. Okei, toi on kyllä sit just sopivan kokoinen! Pitääkin kipaista joku päivä Ruohonjuuresta hakemassa itsellekin oma! :)

   Poista
  3. Suosittelen! :) Tosin kannattaa varautua siihen, että värin valitsemiseen menee aikaa, koska niitä on monta ja kaikki upeita. :)

   Poista