maanantai 2. kesäkuuta 2014

Sunnuntaikävelyllä Espoon rantaraitilla - 30 kilometriä meni rikki!

Heipä hei rakkaat lukijani! En ole unohtanut teitä, en todellakaan, vaikka muutamia päiviä olenkin ollut mitään postaamatta. On ollut enemmän tekemistä kuin tavallisesti ja ulkona on tullut vietettyä aikaa useita tunteja päivässä eikä iltamyöhään enää ole jaksanut nostaa läppäriä syliin. Kamerakin on pysytellyt visusti kotona eikä kuviakaa näin ollen oikein ole tullut otettua.

Viime päiviini on kuulunut muun muassa viime viikolla aivan ihana SugarHelsinki:in bloggari-ilta, jossa me bloggaajat saimme herkutella monenlaisilla terveellisillä herkuilla ja samassa tilaisuudessa kampaajat loihtivat meille upeita kampauksia Less is more-luonnonkosmetiikkamerkin tuotteita apuna käyttäen. Tilaisuudessa pääsi myös testaamaan oman kropan raskasmetallipitoisuuden, mutta "valitettavasti" kyseinen testaus oli niin suosittu, että kaikki halukkaat eivät testaukseen kerinneet saman illan aikana. Onneksi saamme kuitenkin käydä sen testauttamassa vielä tämän viikon aikan PUR:in tiloissa Kampissa. Mielenkiintoista - sanoisin.

Perjantaina kaivoin pitkästä aikaa virkkuukoukun esille ja tekaisin sleeven kannettavalleni. Oli ihana huomata kuinka kivasti virkkaaminen edelleen sujui vaikka viime työstä on aikaa useita kuukausia. Langaksi valikoitui kaupasta Novitan Kaisla, joka on puoliksi kierrätettyä puuvillaa. Hihi, ekoihmisen varma valinta!

Mitään kovinkaan erikoista ei ole tullut kokkailtua muutamiin päiviin ja olenkin nautiskellut vain helpoista ja nopeista ruoista. Sämppyjä olen leiponut lähes joka ilta ja varsinaisena ruokana olen syönyt kilotolkulla kikherneitä vaihtelevin lisukkein. Yhdeksi suosikeistani on noussut kikherne-appelsiinisalaatti fenkolilla ja tahinilla. Taivaallisen hyvää, yummieeeee...

Eilinen sunnuntai kului leppoisissa lenkkitunnelmissa Espoon rantaraittia kävellen. Kilometrejä kertyi reilut 30, joka on 10 kilometriä normaalia sunnuntaikävelyäni pidempi. Vaihtelevissa rantamaisemissa on ihana kävellä eikä edes huomaa kävelleensä. Lintujen laulua, aaltojen kohinaa ja puiden havinaa - ahh, rentouttuvan leppoisaa.

fiiliskuvia rantaraitilta pokkarilla otettuna  


ps. jos sinua kiinnostaa kroppasi raskasmetallipitoisuus, on se mahdollista käydä mittauttamassa PUR:ssa 22 euron hintaan tällä viikolla. HCA-laite lukee sähkömagneettisten aaltojen signaaleja ja tulkitsee sydämen, verenkiertoelimistön, aivoverenkierron, mahasuolikanavan ja aivohermojen tilaa, luiden mineraalitiheyttä, ihon ja immuunijärjestelmän kuntoa sekä hivenaineiden, vitamiinien, aminohappojen, raskasmetallien, koentsyymien ja haitallisten aineiden pitoisuuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti