torstai 17. heinäkuuta 2014

RAW Creamy Peanut Butter - just nuts and a blender!

Kermaista, sileää, täyteläistä... Ahh, jotain, joka katoaa purkista kerta toisensa jälkeen ennätysajassa. Kyllähän te tiedätte mistä on kyse, tietenkin PB:stä, peanut butterista, maapähkinävoista... Ei siis mistään kaupan sokeroidusta, suolatusta tai paahdetusta versiosta vaan suolattomasta ja raa'asta unelmasta. Jostain, joka maistuu tuoreilla mustikoilla ja lorauksella kookossiirappia höystetyn riisikakun kera taivaalliselta. Osuvia sanoja, adjektiiveja, niitä on vaikea keksiä kuvaamaan tämän herkullisuutta. Tämä täytyy kokea itse. Nyt.

Ainekset ovat yksinkertaiset, tarvitset vain luomu maapähkinöitä (esimerkiksi Ruohonjuuresta) ja blenderin, etkä mitään muuta.
Paitsi ehkä malttia... sekä syömisen että ajan kanssa... ;) 

Pähkinöitä ei tarvitse kuoria ohuesta kuorestaan!

 
 

2 kommenttia:

  1. nams! miten saatkaan blenderillä siitä noin 'juoksevaa', kun itelläni blenderi ei tahdo jauhaa pähkinöitä ollenkaan ja sauvasekottimella en myöskään pääse läheskään noin sileään lopputulokseen, vaikka (omasta mielestäni) surruttelen sillä ikuisuuden? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maltti on valttia! Tuon tekemiseen meni ehkä noin 20-30 minuuttia, jonka takia teinkin kerralla ison 700gramman satsin. Varmasti myös sauvasekoittimen/tehosekoittimen teholla on väliä, joten suosittelen satsaamaan siihen enemmän kuin parikymppiä. :)

      Poista