tiistai 15. heinäkuuta 2014

Virkistävä voimajuoma hetkessä

Tuskin lienen ainut, jolle ei viime päivinä ole raskaat ruoat maistuneet saati sitten kuumennetut ruoat. Lämmin ilma saa olon tukalaksi ja eikä suuhun tekisi mieli tunkea mitään. Ihmisen on kuitenkin syötävä, kyllähän te sen tiedätte. Edes minä vannoutunut teenjuoja en ole saanut kulauteltua kiduksiini teetä yhtä vaivaista kuppia enempää viikon aikana. Lämmintä ruokaa olen syönyt ehkä kahtena päivänä..

Olenkohan unohtanut kokonaan jääteiden olemassaolon teenjuonnissa? Ilmeisesti. 

kuvan jäätee-postaukseen pääset TÄSTÄ

Vaikka kesäpäivinä ruoka ei tuntuisi maistuvan eikä keittiössä hääräily innostavan, voi itsensä päästää onneksi helpolla ja loihtia hetkessä virkistäviä juomia, smoothieita, fruitieita tai miksei vaikka kylmiä keittojakin kauden vihanneksista. Tarvitset vain tehosekoittimen, mieleisiäsi vihanneksia tai hedelmiä ja haluamaasi nestettä. 

Alla olevassa kuvissa esiintyy toissapäiväinen voimajuomani, joka yllätti minut erityisen voimakkaalla, makealla ja virkistävällä maullaan. Aineksina yksinkertaisesti vain kaksi porkkanaa, kaksi isoa aprikoosia, hitunen tätä ihanan makeaa kanelia (saatu Ruohonjuurelta) ja raikasta kylmää vettä. Tällä kombolla pitäisi syntyä kesän kuumin rusketus, eiks je? ;)


PS. muistakaahan huolehtia nestetasapainoistanne kesäpäivinä ja nauttia riittävästi vettä! :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. On, oikein erityisen hyvää! Vielä kesäisemmän tosta saisi, kun jättäisi kanelin pois ja korvaisi sen esimerkiksi sitruunalla. Yummy. :)

      Poista