keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kräkkereitä ja vihreää hummusta

Olen ehkä seonnut eilisestä reseptistäni tai sitten olen muuten vain päästäni sekaisin. Tartuin nimittäin jo heti tänään uudestaan kaappieni sisältöön ja loihdin eilisen kaltaisia ohuen ohuita ja älyttömän rapeita kräkkereitä. Tällä kertaa "taikinaan" pääsi mukaan amaranttia, hirssiä ja kvinoaa ja mausteeksi hiven oreganoa. Koostumukseltaan nämä ovat eilisiä rapeampia ja ohuempia ja sopivat näin ollen ihan vaikka sipsien tai maissista tehtyjen "tortilla chipsien" korvikkeeksi. Itse dippailin näitä palan jos toisenkin tekemääni kauniin vihreään pinaattihummukseen. Aijai.. Niin hyvää, ettei edes sanotuksi saa. Anteeksi tämä kuva "oksennus". En vain millään osannut päättää minkä kuvan laittaisin!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut Life tastes good blogille vegaaniblogilistauksen johdosta. En ihmettele hyvää sijoitusta, sillä blogi on raikas, eloisa ja kirjoitukset hauskoja. Lisäksi hyvät kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Olen kyllä aika otettu listalle pääsystä vaikka yhdeksäs sija ei olekaan se kaikkein korkein ja kirkkain sija ;) Tästä on tie vain ylöspäin - tai niin ainakin toivon. :)

      Poista