keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Hobby Hallin stailaushaaste ja meidän makuuhuoneemme

Bloggers' Inspiration Days:tä on kulunut jo lähes kolme viikkoa, mutta koskaan ei varmasti ole liian myöhäistä palata tuohon päivään. Päivä oli kaikin puolin ihan mieluinen, mutta yksi juttu siellä oli ylitse muiden. Se oli Hobby Hall:in pisteellä järjestetty 10 minuutin stailaushaaste, jossa sai sisustaa makuuhuoneen Hobby Hall:in talvivalikoiman tuotteita käyttäen.


Me siskomme kanssa halusimme tehdä huoneestamme lähestyvän talven takia jouluisen harmain ja punaisin värein. Pussilakanaksi valitsemme laadukkaalta tuntuvan hieman sinertävään vivahtavan harmaan pellavalakanan ja sängyn päälle asettelimme ruudullisen torkkuhuovan perhosen muotoon. Jotta jouluisuus oli taattu, oli huovan päälle vielä nostettava tarjotin kahden Iittala Taika -mukin kera. Niistä on sitten iltojen pimetessä mukava nauttia höyryävän kuumaa glögiä ja voipahan tarjottimelle nakata vaikka muutamia manteleita iltaherkuksi.


Valaistuksen pidimme hyvin simppelinä. Emme halunneet perinteistä pöytävalaisinta, koska niistä tuleva valo ei yleensä ole kovin tunnelmallinen eikä kotoisa. Ne ovat helposti liian kirkkaita, isoja ja tilaavieviä. Niimpä valaisimme huoneemme kolmen kokoisin LED-tuikuin, jotka muuten sopivat kynttilöiden tilalle täydellisesti niin ulkonäkönsä kuin turvallisuutensakin vuoksi.


Rouheinen tiiliseinä, sarvipäinen peura ja Taika -mukien kaunis kuvitus toimivat hienosti huoneemme katseenvangitsijoina tuomaan juuri sitä haluamaamme fiilistä. Lopputuloksesta tuli mielestäni kotoisan rauhallinen ja mukavan jouluinen. Muuta tästä ei tietenkään enää puuttunut kuin se, että minä olisin päässyt tuonne vällyjen väliin herkkujen kera. Hehe ;)


Jotta tekin saisitte tästä postauksesta jotain hyödyllistä irti, suosittelen kurkkaamaan Hobby Hall:in talvimallistoon TÄSTÄ ja TÄSTÄ, joka sisältään kaikkea ihanaakin ihanempaa niin jouluun kuin talveenkin.

Samalla suosittelen klikkaamaan itsenne Indiedaysin ja Hobby Hall:in kampanjasivulle, jossa äänestetään parasta makuuhuone-stailausta. Kaikki äänensä antavat osallistuvat muhkean 117,70 €:n arvoisen paketin arvontaan, joka sisältää kaksi punaista Taika -mukia ja kahden hengen pehmeän flanellipussilakanasetin. Kannattaa!


Jos meidän tyylimme ihastutti, TÄSTÄ pääset äänestämään makuuhuonettamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti