keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Raakapallerot carobilla ja appelsiinilla


Pehmeä, täyteläisen tuhti, koostumus yhdistettynä appelsiinin raikkauteen ja rouskuvien mulperimarjojen suutuntumaan tekevät tästä herkusta erityisen hyvän. Ja mikä parasta, näitä kelpaa tarjoilla myös allergikoille pähkinättömyyden, soijattumuuden ja gluteenittomuuden ansiosta. JES!

10 raakapalleroon tarvitset:
20kpl/100gr kuivattuja luomuluumuja
2rkl suklaamakuista riisiproteiinia (Puhdistamo)
2rkl carobjauhetta
1tl appelsiinijauhetta
+
koristeluun murustettuja mulpereita

Mittaa luumut tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon. Aja tasaiseksi massaksi. Lisää muut ainekset mulpereita lukuunottamatta joukkoon ja sekoita, mutta varo jauhojen pöllähtämistä. Kun massa on tasaista ja kunnolla sekaisin jätä se hetkeksi "lepäämään" viileään. Muotoile taikinasta noin kymmenen palleroa ja pyörittele ne halutessasi vielä mulperimurskassa. Säilytä viileässä. Nauti esimerkiksi välipalana tai herkkuna kahvin kera.

1 kommentti:

  1. Blogissani on sinulle haaste. Käyhän kurkkaamassa. :) Mukavaa illan jatkoa. :)

    VastaaPoista