sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Aamupalaparfait rouskuvalla granolalla

Mietoa soijajogurttia, raikkaita mansikkakuutioita ja rouskuvaa granolaa - mitä helpoin ja herkullisin aamupala!


Huomenta sunnuntaihin! Muistatteko, kun joitakin päiviä sitten julkaisin reseptin äärettömän yksinkertaiseen granolaan? Jos ette, niin suosittelen pikapuoliin klikkaamaan tuohon postaukseen. Reseptissä kerroin miten granolapohjaa voi varioida mieltymystensä mukaan esimerkiksi pähkinöillä ja siemenillä tai mausteilla. En voi väittää etteikö lopputulos lisukkeidenkin kanssa olisi herkullinen, mutta suosittelen kokeilemaan reseptiä ihan sellaisenaankin. Miedon soijajogurtin ja raikkaiden mansikkakuutioiden kera granola maistui suorastaan taivaalliselta. Banaanin ja vaniljan makeus korostui erityisen hyvin ja rouskuvuus säilyi ensimmäisestä lusikallisesta viimeiseen (+koko kuvaussession ajan ;)).

Aamupalaparfait:
soija-/kaurajogurttia
hedelmiä/marjoja

Kasaa jogurtti, hedelmät tai marjat ja granola päällekkäisiksi kerroksiksi tarjoiluastioihin. Nauti esimerkiksi aamu- tai välipalana. Herkku sopii hyvin myös tuhdimman pääaterian jälkiruoaksi.

4 kommenttia:

 1. I - HA - NA BANNERI :O!! Sä jaksat ihastuttaa näillä sun kuvillas:)

  VastaaPoista
 2. Granola menee ehdottomasti kokeiluun tässä joku kaunis päivä kun on hieman paremmin aikaa viettää keittiössä :) Näyttää todella hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen!! Tuo granolan valmistamiseen ei mene kauaakaa aikaa, mutta lopputulos sitäkin herkullisempi. :)

   Poista