perjantai 29. toukokuuta 2015

Kesän taatusti raikkain smoothie


Tässä se on, kesän raikkain smoothie. Ei imeliä banaaneja tai rasvaisia avokadoja. Ei mitään, joka ei sopisi kuumaan kesäpäivään. Vain raikkaita ja sopivasti makeita hedelmiä kirpsakoilla tyrnimarjoilla. Kylmää ja virkistävää kulauteltavaa. Juuri sitä mitä sinä hellepäivänä kaipaat. Se on tässä.

Kesän raikkain smoothie:
appelsiini
2 nektariinia
kourallinen tyrnimarjoja
jääpaloja

Palottele hedelmät sopiviksi paloiksi ja heitä blenderiin. Lisää mukaan tyrnimarjat sekä reilu annos jääpaloja. Blendaa, kunnes koostumus on riittävän sileää. Nauti helteisen päivän virkistävänä juomana. 

PS. Voit myös kaataa hedelmä-marjasoseen mehujäämuotteihin ja herkutella luonnollisilla ja lisäaineettomilla hedelmäjäillä muutaman tunnin päästä.




6 kommenttia:

  1. Ihana smoothie. Taidanpa kokeilla jotain tällaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Itse tykkään erityisesti raikkaista smuuteista ja tästä tuli kyllä kertaheitolla tämän hetkinen suosikkini. Aivan ihanan virkistävää ja sopivan kirpsakkaa. Njams! :)

      JA NIIN, nektariineja ja persikoita löytyy tällä hetkellä kaupoista niin huokeaan hintaan, että niitä ei raaski millään jättää kauppojen hyllyille lojumaan. Terv. eräs, jonka kaapista löytyy 3kg noita ihania hedelmiä ;)

      Poista
  2. Kuulostaa hyvältä ja mulla sattuukin.olemaan tyrniä pakkasessa:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa todella kokeilla, ja eritoten, jos siellä päin on kovat helteet menossa! ;) Me täällä Suomessa niitä vielä odottelemme...

      Poista
  3. Tätä alkoikin heti tehdä mieli, eiku kauppaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sitten nauttimaan virkistävästä kylmästä smuutista auringon paisteeseen! :)

      Poista